De Nederlandse hoogleraar theoretische sterrenkunde aan de Universiteit van Leiden en bijzonder hoogleraar kosmologie aan de universiteit van Amsterdam maakt wetenschap voor iedereen bereikbaar en begrijpelijk. Zijn optreden in veel radio- en televisieprogramma’s, zoals in De Wereld Draait Door, wordt door veel mensen beluisterd en bekeken. U kunt Vincent Icke boeken als spreker en als dagvoorzitter.

Wetenschapper en kunstenaar

Naast wetenschapper is Vincent Icke kunstenaar. Hij heeft twee jaar aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam tekenen en schilderen gestudeerd. Zijn vader Cor Icke was boekillustrator en tekenfilmer.
Voor zijn inzet voor de popularisatie van de wetenschap, kunstwerken en als mede initiator van de Stichting tot behoud van de Sterrewacht Leiden is Vincent Icke benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw. Hij was columnist voor het NRC en hij schrijft voor Intermediair, Natuurwetenschap en Techniek en Zenit. Verder staan er veel wetenschappelijke boeken en geschriften op zijn naam.

Vincent Icke maakt wetenschap toegankelijk

Gepassioneerd en in gewone taal weet Vincent Icke wetenschap begrijpelijk te maken voor iedereen. Hij maakt zijn presentaties toegankelijk voor alle leeftijden en achtergronden. Vincent Icke is een bevlogen spreker met een brede interesse. U kunt Vincent Icke boeken als dagvoorzitter of als spreker over wetenschappelijke onderwerpen zoals sterrenkunde, natuurkunde en biologie, maar ook over kunst en cultuur. Wilt u meer informatie over deze veelzijdige man? Neem dan contact op met Quality Bookings.

 

Vincent Icke spreekt graag over:

Vincent Icke boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Vincent Icke. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21