De auteur, journalist en presentator Theodor Holman kunt u boeken als spreker, dagvoorzitter en discussieleider. Theodor schrijft dagelijkse columns voor het Parool en wekelijks voor de Groene Amsterdammer. Zijn levensvragen gaan niet over het waarom, maar over het hoe.

Persoonlijk in zijn columns

In zijn hart is Theodor vooral schrijver en columnist. Geboren in 1953 in Amsterdam als jongste zoon in een Indisch milieu, groeide hij op in Oud Zuid, waar hij nu nog steeds woont. Hij studeerde aan de Pedagogische Academie en Nederlands en geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam. Na een tijdje voor de klas te hebben gestaan, besloot hij om schrijver te worden. Het sterk persoonlijke karakter valt op in zijn columns voor het Parool en de Groene Amsterdammer. In het verleden schreef hij openhartig over de relaties met zijn moeder en dochter. Een terugkerend onderwerp is zijn problematische relatie met vrouwen. In 1997 zat Theodor Holman 24 uur in de etalage van de Bijenkorf, alwaar hij een boek schreef.

Cynisch en direct

Als u Theodor Holman boekt als spreker, dan put hij uit zijn rijke ervaring om te vertellen over zijn vak de journalistiek. Daarnaast weet Theodor veel over muziek en entertainment. Door zijn voortdurende zelfonderzoek schrijft hij niet zomaar. Hij kijkt door zijn pen naar zichzelf. Hij heeft een bijzondere belangstelling voor de menselijke geest. Theodor valt op door zijn humor, de openhartige toon waarmee hij praat en door zijn cynisme en directheid. U kunt Theodor ook boeken als dagvoorzitter of discussieleider. Bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op met Quality Bookings.

Theodor Holman spreekt graag over:

Theodor Holman boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Theodor Holman. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21