Reinier Evers is een trendwatcher die voor de grootste bedrijven ter wereld werkte. U kunt Reinier Evers inhuren als spreker en in zijn lezingen alles horen over trends en de online business revolution.

Trend spotting
Evers studeerde aan de Universiteit van Amsterdam, waar hij een Master’s degree in Economie haalde. Vervolgens werkte hij bij het bureau AGENCY.COM, waar hij in 1997 begon. Hij werkte met grote klanten als British Airways, Texaco en Compaq en was verantwoordelijk voor trend spotting, industrieel onderzoek, visie ontwikkeling en analyses. In 1999 stopte hij bij AGENCY.COM.

Hierna richtte hij zijn eigen bedrijf Trendwatching.com op. Inmiddels is deze onderneming uitgegroeid tot een platform met 150.000 bezoekers iedere maand. In 180 landen over de hele wereld zijn ongeveer 160.000 mensen geabonneerd op zijn maandelijkse Trend Briefing en alle grote B2C-merken kopen zijn jaarlijks trendrapporten.

Multinationals
Inmiddels heeft Evers samengewerkt met bedrijven als KLM, Sony-Ericsson, Schiphol, Electronic Arts, InterContinental Hotels Group, Masterfoods en Unilever.

Daarnaast heeft Evers aan de basis gestaan van het online food delivery portal  Urbanbite, dat hij in 2001 verkocht aan lastminute.com. Ook werkt hij regelmatig mee als deskundige op het gebied van trends aan artikelen in gerenommeerde media als Time Magazine, New York Times, The Guardian, Business 2.0 en Die Zeit.

Wilt u Reinier Evers inhuren als spreker? Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Reinier Evers spreekt graag over:

Reinier Evers boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Reinier Evers. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21