20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Patrick Lodiers Copyright foto: Tom Cornelissen

Patrick Lodiers als spreker boeken

Aan de linkerzijde verhitte hoofden, aan de rechterzijde felle blikken en in het midden Patrick Lodiers die hamer zwaaiend ‘Order! Order!!’ schreeuwt. Dat lijkt wel heel veel op het Engelse Lagerhuis! Patrick Lodiers interviewt medewerkers van uw bedrijf en leidt de discussie rond een flink aantal stellingen. Deze debatten kunnen naar wens in vorm variëren; Een programma van een half uur met diverse stellingen, korte blokken over de dag verspreid of een groot debatblok van een uur, in overleg is veel mogelijk! En als u ‘Order Order’ uitnodigt, kan Patrick ook dagvoorzitter zijn. Met ‘Order! Order!!’ zorgen we voor een programma waarin stevig gediscussieerd wordt over belangrijke thema’s die binnen uw organisatie spelen. Het is een uitgelezen kans om bijvoorbeeld nieuwe plannen op een energieke manier uit te leggen en met elkaar te bespreken wat vaak bij de koffieautomaat blijft hangen.

Patrick Lodiers

‘Order! Order!!’

Uw gastheer Patrick Lodiers pakt vol passie de hamer op. Hij weet als geen ander een sfeer neer te zetten waarin u complexe zaken middels een duidelijke stelling bespreekbaar kunt maken. Als presentator/interviewer kent hij tenslotte de klappen van de zweep. Daarnaast weet Patrick ook bij stille mensen zonder microfoonervaring een mening los te krijgen, hij weet ruimte te geven voor persoonlijke verhalen en mocht het juist uit de hand lopen, dan is dat ook geen probleem; als je de Lama’s in bedwang kan houden, is geen berg te hoog.

Elke stelling leiden we in met een audio- of videofragment, een duidelijke presentatietekst of een kort interview met manager, portier, medewerker e.d. Natuurlijk zorgen we voor een aftelklok en worden de stellingen in overeenstemming met u gemaakt. Samen met de organisatie zoeken we de beste debatvorm. Gaan er bijvoorbeeld zes of vijftien mensen debatteren, of iedereen? En mag je je eigen mening verdedigen of word je in een voor- of tegenkamp gestopt? We adviseren u graag in de voorbereiding! En de jury? Dat kan iemand uit uw eigen bedrijf zijn, maar u kunt ook aan een cabaretier denken. Wij denken met u mee.

Werkwijze: Voorafgaand aan het evenement komt Jan de Graaf (oud-samensteller van het Lagerhuis op NPORadio1 en oud-eindredacteur van Spijkers met Koppen NPORadio2) langs om met u samen te zoeken naar de goede stellingen. Idealiter spreek hij ook met iemand uit de kantine, een bewaker, een accountmanager… door breed te oriënteren, kunnen we inhoudelijke stellingen met wat luchtige afwisselen.

Te boeken als
Gespreksleider, Interviewer, Presentator
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 5.000 tot € 10.000

Reviews over Patrick Lodiers

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Patrick Lodiers inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Patrick Lodiers
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers