20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Marja van Bijsterveldt

Marja van Bijsterveldt als spreker boeken

Als je Marja van Bijsterveldt als gastspreker wilt boeken, haal je een ervaren en inspirerende persoonlijkheid in huis. Marja, bekend om haar impactvolle carrière in de Nederlandse politiek en het onderwijs, spreekt met passie over thema’s als maatschappelijke betrokkenheid, onderwijsinnovatie en leiderschap. Haar ervaring als voormalig minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en haar huidige rol als voorzitter van diverse maatschappelijke organisaties maken haar tot een expert op deze gebieden. Marja weet als geen ander hoe belangrijk het is om in een steeds veranderende wereld de jeugd goed op te leiden en voor te bereiden op de toekomst.

Marja van Bijsterveldt

Nederlandse bestuurster

Marja van Bijsterveldt als dagvoorzitter boeken

Marja van Bijsterveldt is niet alleen een boeiende gastspreker, maar ook een uitstekende dagvoorzitter. Met haar jarenlange ervaring in de politiek en het onderwijs weet ze als geen ander hoe ze een evenement soepel en met inhoud kan leiden. Haar unieke kwaliteiten liggen in het faciliteren van discussies, het aangaan van diepgaande gesprekken en het samenbrengen van verschillende perspectieven. Haar thema’s variëren van onderwijsvernieuwing en maatschappelijke ontwikkelingen tot leiderschap en duurzaamheid. Als dagvoorzitter weet Marja elk onderwerp op een boeiende en toegankelijke manier te presenteren.

Over onderwijsinnovatie en maatschappelijke betrokkenheid

Onderwijsinnovatie en maatschappelijke betrokkenheid zijn thema’s die meer dan ooit relevant zijn in onze samenleving. Marja van Bijsterveldt, met haar diepgaande kennis en ervaring in deze gebieden, biedt waardevolle inzichten over hoe onderwijs kan evolueren om beter aan te sluiten bij de behoeften van de moderne wereld. Ze bespreekt onderwerpen zoals technologie in het onderwijs, het belang van levenslang leren en het creëren van kansen voor iedereen. Met haar lezingen inspireert ze luisteraars om actief bij te dragen aan een betere samenleving door middel van onderwijs en engagement.

Marja van Bijsterveldt inhuren voor een lezing

Het boeken van Marja van Bijsterveldt voor een lezing is een gestroomlijnd en eenvoudig proces. Begin met het indienen van een aanvraag via Quality Bookings, waarbij je je wensen en de gewenste datum aangeeft. Ons team neemt dan binnen 24 uur contact met je op met een offerte en verdere details. We zorgen voor een all-inclusive tarief, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Na bevestiging zorgen we voor uitgebreide support tot aan de dag van het evenement, waarbij Marja’s lezing gegarandeerd een meerwaarde zal zijn.

Biografie van Marja van Bijsterveldt

Marja van Bijsterveldt, geboren op 27 juni 1961, heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd in de Nederlandse politiek en het maatschappelijk veld. Ze begon haar loopbaan als verpleegkundige, wat de basis legde voor haar levenslange toewijding aan maatschappelijke dienstverlening. Marja’s politieke carrière nam een vlucht toen ze lid werd van het CDA. Ze heeft diverse belangrijke functies bekleed, waaronder die van wethouder in Almere, partijvoorzitter van het CDA en staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Als minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap van 2010 tot 2012 speelde Marja een cruciale rol in het vormgeven van het Nederlandse onderwijsbeleid. Haar focus lag vooral op de kwaliteit van het onderwijs en de professionalisering van docenten.

Na haar tijd in de politiek bleef Marja actief in diverse maatschappelijke rollen. Ze heeft zich ingezet voor verschillende organisaties, waaronder als voorzitter van de Raad van Toezicht van het Zadkine, een grote mbo-instelling in Rotterdam, en als voorzitter van het Nederlandse Rode Kruis. In deze rollen heeft ze haar passie voor onderwijs en maatschappelijke dienstverlening voortgezet.

Marja staat bekend om haar pragmatische aanpak, sterke communicatieve vaardigheden en haar vermogen om mensen te verbinden. Haar ervaringen in zowel de politiek als het maatschappelijk veld geven haar een uniek perspectief op onderwerpen als onderwijs, maatschappelijke betrokkenheid en leiderschap. Met haar inspirerende verhalen en praktische inzichten is ze een waardevolle aanwinst voor elk evenement of seminar.

Als spreker brengt Marja van Bijsterveldt niet alleen haar uitgebreide kennis en ervaring mee, maar ook een diepgewortelde passie voor het maken van positieve veranderingen in de samenleving. Haar lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend, waardoor ze een perfecte keuze is voor organisaties die op zoek zijn naar een spreker die zowel het hart als het verstand raakt.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Marja van Bijsterveldt

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Marja van Bijsterveldt inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Marja van Bijsterveldt
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers