Louis Talpe is een Vlaamse acteur die in Nederland bekend werd met rollen in Gooische Vrouwen en Goede tijden, slechte tijden. U kunt Louis Talpe inhuren als spreker en presentator.

Mega Mindy
Talpe volgde een talencursus in Engeland en vervolgens een toneelopleiding aan de ITVS in Leuven. Na het afronden van deze opleiding bemachtigde hij al snel diverse rollen in Vlaamse series. Zo speelde hij vanaf 2006 als agent Toby in de jeugdserie Mega Mindy van Studio 100. Vervolgens was hij ook te zien in de drie bioscoopfilms van Mega Mindy.

In 2009 speelde hij de rol van jonge souschef in de prestigieuze serie Goesting. Ondertussen was zijn ster ook in Nederland rijzende. Hij speelde een rol in kaskraker Gooische Vrouwen en speelde een rol in de serie Het Gordijnpaleis van de VPRO.

Daarnaast ging hij ook de rol van Mike Brandt spelen in de soapserie Goede tijden, slechte tijden. Uiteindelijk was hij twee jaar te bewonderen in GTST, waarna hij in de dramaserie Verliefd op Ibiza verscheen.

De Club van Sinterklaas
In zijn thuisland was hij ondertussen te zien in het tweede seizoen van De Ridder. In België wist Talpe bovendien de finale van Sterren op de dansvloer te winnen. In 2013 verscheen hij aan de zijde van Nicolette van Dam tevens in de bioscoopfilm De Club van Sinterklaas en de Pietenschool.

Talpe is verder actief als stemacteur. Zo leende hij zijn stem aan de prins uit de Vlaamse versie van Sneeuwwitje. Tevens schrijft hij een column in het maandblad Glossy!.

Wilt u Louis Talpe boeken als spreker voor uw evenement of bijeenkomst? Neem voor meer informatie of boekingen vrijblijvend contact met ons op.

 

Louis Talpe spreekt graag over:

Louis Talpe boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Louis Talpe. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21