20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Lennart Booij

Lennart Booij als spreker boeken

Ben je op zoek naar een spreker die zowel inspirerend als veelzijdig is? Dan is Lennart Booij de perfecte keuze voor jouw evenement. Lennart, een bekende figuur in de Nederlandse media en politiek, staat bekend om zijn boeiende lezingen en diepgaande kennis over kunstgeschiedenis, politiek, en mediawereld. In deze pagina vind je alles wat je moet weten over het boeken van Lennart als spreker en de unieke inzichten die hij je publiek kan bieden.

Lennart Booij

Politieke vernieuwing en mediawereld

Lennart Booij als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Lennart Booij een unieke mix van ervaringen mee. Zijn achtergrond als televisiemaker, politiek activist en kunsthistoricus stelt hem in staat om bij diverse onderwerpen als een deskundige moderator op te treden. Hij is in staat om gesprekken te leiden, paneldiscussies te modereren en je publiek te boeien met zijn scherpe inzichten en charismatische uitstraling.

Over politieke vernieuwing en mediawereld

Lennart Booij is een expert als het gaat om politieke vernieuwing en de mediawereld. Zijn ervaring in deze gebieden is niet alleen uitgebreid, maar ook bijzonder divers. Van het oprichten van een politieke beweging tot het leiden van een reclame- en adviesbureau, Lennart heeft het allemaal gedaan. Hij kan spreken over de nuances van politieke campagnes, de rol van media in de samenleving en de evolutie van politieke communicatie.

Lennart Booij inhuren voor een lezing

Het proces om Lennart Booij te boeken voor een lezing is eenvoudig en transparant. Bij Quality Bookings streven we ernaar om binnen 24 uur een offerte te leveren met all-inclusive tarieven. Ons team biedt uitgebreide support gedurende het hele proces en onze tevredenheidsgarantie zorgt ervoor dat je evenement een succes wordt. Van het initiële contact tot de uiteindelijke uitvoering, wij staan voor je klaar.

Biografie van Lennart Booij

Lennart Booij, geboren op 11 december 1970 in Amsterdam, is een persoonlijkheid die niet onopgemerkt blijft in de Nederlandse samenleving. Hij groeide op in Breda, waar hij al vroeg leiderschapskwaliteiten toonde als voorzitter van het Landelijk Aktie Komitee Scholieren. Zijn academische reis begon aan de Universiteit van Amsterdam, waar hij geschiedenis studeerde en zich onderscheidde als woordvoerder van de ASVA.

Zijn politieke aspiraties kwamen tot uiting toen hij, samen met Erik van Bruggen, betrokken raakte bij de Partij van de Arbeid. Het duo werd bekend door hun inspanningen in de politieke vernieuwingsbeweging Niet Nix en hun poging om partijvoorzitter van de PvdA te worden in 1999.

Naast zijn politieke inspanningen heeft Lennart een indrukwekkende carrière in de media en kunstwereld opgebouwd. Hij was presentator van programma’s als ‘Krachtstroom’, ‘VARA’s Nieuwe Lagerhuis’, en ‘Advocaat van de Duivel’, wat zijn veelzijdigheid en vaardigheden als spreker benadrukt. Zijn leiderschapskwaliteiten kwamen ook tot uiting in zijn rol als voorzitter van de Amsterdamse lokale omroep SALTO.

Zijn betrokkenheid bij de kunstwereld is even significant. Lennart promoveerde in 2013 in de Geesteswetenschappen, met een focus op kunstgeschiedenis. Zijn expertise over de invloed van René Lalique in Nederland is een bewijs van zijn diepe kennis op dit gebied. Zijn tijd als conservator bij het Stedelijk Museum Amsterdam verdiepte zijn inzicht en ervaring in de kunstwereld.

Lennart Booij is meer dan een spreker; hij is een bron van inspiratie en inzicht, iemand die zijn publiek kan boeien en informeren over een breed scala aan onderwerpen. Zijn ervaringen en kennis maken hem tot een uitstekende keuze voor je volgende evenement, of het nu gaat om een lezing, een paneldiscussie of als dagvoorzitter. Neem contact op met Quality Bookings om Lennart Booij te boeken en laat je publiek genieten van de inzichten van deze uitzonderlijke spreker.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Lennart Booij

Schrijf een review

Video met Lennart Booij

Meer informatie & boekingen

Lennart Booij inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Lennart Booij
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers