20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Evert ten Napel

Evert ten Napel als spreker boeken

Op zoek naar een charismatische gastspreker die jouw evenement naar een hoger niveau tilt? Evert ten Napel, met zijn rijke ervaring als sportcommentator, brengt elk evenement tot leven. Zijn vermogen om boeiende verhalen te vertellen, gecombineerd met zijn diepgaande kennis van sport, maakt hem de ideale keuze voor jouw evenement. Evert ten Napel kan spreken over een breed scala aan onderwerpen, van de dynamiek binnen topsport tot de kunst van storytelling in de sportjournalistiek.

Evert ten Napel

Sportcommentator

Evert ten Napel als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter excelleert Evert ten Napel door zijn jarenlange ervaring in de sportjournalistiek. Zijn unieke stijl van presenteren, waarin hij humor en diepgaande inzichten combineert, maakt hem perfect voor diverse evenementen. Evert is in staat om gesprekken op een levendige en boeiende manier te leiden, waarbij hij zijn kennis van sport, media en communicatie naadloos integreert.

Over de kunst van sportjournalistiek

Sportjournalistiek is meer dan alleen het verslaan van wedstrijden. Het is een kunstvorm waarin verhalen tot leven worden gebracht, helden worden gecreëerd, en momenten onsterfelijk worden. Evert ten Napel, met zijn decennialange ervaring, neemt je mee in de wereld van sportjournalistiek. Hij bespreekt hoe je boeiende verhalen creëert, de ethiek in de journalistiek, en de evolutie van media in de sportwereld. Deze onderwerpen zijn essentieel voor iedereen die geïnteresseerd is in de dynamische wereld van sport en media.

Evert ten Napel inhuren voor een lezing

Het inhuren van Evert ten Napel voor een lezing is een eenvoudig en transparant proces. Contacteer ons, en binnen 24 uur ontvang je een offerte. Onze All-Inclusive tarieven zorgen voor duidelijkheid, en onze uitgebreide support staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Met onze tevredenheidsgarantie en gemiddelde beoordeling van 9,0, ben je verzekerd van een succesvolle samenwerking.

Biografie van Evert ten Napel

Evert ten Napel, geboren op 24 maart 1944 in Klazienaveen, is een icoon in de Nederlandse sportjournalistiek. Zijn carrière begon bij de lokale radio in Emmen, waarna hij de overstap maakte naar de landelijke televisie. Evert is vooral bekend geworden door zijn werk als voetbalcommentator bij Studio Sport. Met zijn kenmerkende stem en unieke commentaarstijl heeft hij legendarische voetbalmomenten onvergetelijk gemaakt.

Evert’s passie voor sport gaat verder dan alleen voetbal. Hij heeft verslag gedaan van diverse Olympische Spelen, waarbij zijn expertise en enthousiasme voor een breed scala aan sporten duidelijk naar voren kwamen. Zijn bijdrage aan de sportjournalistiek is niet onopgemerkt gebleven; hij heeft meerdere onderscheidingen ontvangen voor zijn werk.

Naast zijn journalistieke carrière is Evert ook actief geweest als schrijver. Zijn boeken over sport en journalistiek geven een uniek inzicht in de wereld achter de schermen van de sportmedia.

Evert is niet alleen een gerespecteerd commentator en schrijver, maar ook een inspirerende spreker. Zijn verhalen en ervaringen zijn een bron van inspiratie voor velen. Zijn vermogen om zijn passie voor sport en journalistiek over te brengen, maakt hem een gewilde spreker op evenementen.

Met zijn rijke carrière en diepgaande kennis van sport en media, is Evert ten Napel een uitstekende keuze voor elk evenement dat op zoek is naar een boeiende en ervaren spreker. Door Evert ten Napel te boeken, verzeker je jezelf van een evenement dat zowel informatief als inspirerend zal zijn.

Onderwerpen
Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Evert ten Napel

Schrijf een review

Video met Evert ten Napel

Meer informatie & boekingen

Evert ten Napel inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Evert ten Napel
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers