20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Derk Jan Eppink

Derk Jan Eppink als spreker boeken

Ontdek de boeiende wereld van Derk Jan Eppink, een gerenommeerde spreker met een rijke ervaring in de politiek en journalistiek. Wanneer u Derk Jan Eppink boekt, krijgt u een spreker die bekend staat om zijn scherpe analyses en meeslepende verhalen. Op deze pagina leest u waarom hij de perfecte keuze is voor uw evenement en wat u kunt verwachten van zijn lezingen.

Derk Jan Eppink

Voormalig Lid van het Europees Parlement

Derk Jan Eppink als dagvoorzitter boeken

Derk Jan Eppink blinkt niet alleen uit als spreker, maar ook als dagvoorzitter. Zijn vermogen om discussies te leiden en zijn expertise in zowel nationale als internationale politiek maken hem een ideale keuze voor congressen en seminars. Met Eppink aan het roer van uw evenement bent u verzekerd van een soepel verloop en een verrijkende ervaring voor alle deelnemers.

Over de Europese politiek en samenleving

Derk Jan Eppink is een autoriteit op het gebied van Europese politiek en samenleving. Zijn lezingen bieden een diepgaande blik op de complexe wereld van de Europese Unie, inclusief de huidige uitdagingen en toekomstperspectieven. Kies voor een lezing van Eppink als u uw publiek wilt informeren en inspireren over de dynamiek van Europa.

Derk Jan Eppink inhuren voor een lezing

Het boeken van Derk Jan Eppink voor een lezing bij Quality Bookings is een eenvoudig en transparant proces. We lichten toe hoe u van start kunt gaan, wat de stappen zijn, en hoe wij eventuele drempels voor u wegnemen. Ons doel is om uw ervaring zo vloeiend en plezierig mogelijk te maken.

Biografie van Derk Jan Eppink

Derk Jan Eppink heeft een indrukwekkende carrière in zowel de journalistiek als de politiek. Met meer dan twee decennia ervaring in diverse Europese en internationale contexten, heeft hij een unieke kijk op wereldgebeurtenissen en politieke dynamieken. Zijn reis begon in Nederland, waar hij zijn journalistieke carrière startte. Deze achtergrond in de journalistiek heeft hem een scherpe analytische blik gegeven die hij meeneemt in zijn politieke carrière en lezingen.

Gedurende zijn carrière heeft Eppink zich ingezet in verschillende politieke rollen, waaronder als lid van het Europees Parlement. Zijn ervaringen hier hebben hem een diepgaand begrip gegeven van de Europese politieke landschap, wat hem een veelgevraagd spreker maakt op gebied van Europese zaken.

Als spreker brengt Eppink een combinatie van kennis, ervaring, en persoonlijke anekdotes die zijn lezingen zowel informatief als onderhoudend maken. Hij staat bekend om zijn vermogen om complexe politieke situaties inzichtelijk en toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Met zijn expertise in Europese politiek en samenleving, biedt Derk Jan Eppink een uniek perspectief op actuele thema’s. Hij kan in zijn lezingen ingaan op diverse onderwerpen, van de werking van de Europese Unie tot de impact van internationale betrekkingen op Nederland.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Derk Jan Eppink

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Derk Jan Eppink inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Derk Jan Eppink
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers