20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
André Rouvoet

André Rouvoet als spreker boeken

André Rouvoet, een naam die resonantie vindt in de Nederlandse politieke en maatschappelijke arena. Met zijn rijke ervaring in de politiek, vooral bekend door zijn rol als voormalig vicepremier en leider van de ChristenUnie, brengt André een schat aan kennis en inzichten. Als gastspreker brengt hij thema’s zoals politiek beleid, maatschappelijke ontwikkelingen en ethische vraagstukken tot leven. Zijn vermogen om complexe onderwerpen begrijpelijk en toegankelijk te maken voor een breed publiek maakt hem een ideale spreker voor uw evenement.

André Rouvoet

Nederlands bestuurder en voormalig politicus

André Rouvoet als dagvoorzitter boeken

In de rol van dagvoorzitter onderscheidt André Rouvoet zich door zijn vermogen om discussies te leiden met een evenwichtige, respectvolle benadering. Zijn expertise in politieke en ethische kwesties, gecombineerd met zijn ervaring in het leiden van complexe besluitvormingsprocessen, stelt hem in staat om diepgaande en zinvolle gesprekken te faciliteren. Of het nu gaat om debatten over maatschappelijke verantwoordelijkheid, gezondheidszorg of onderwijs, Rouvoet weet hoe hij deze thema’s op een boeiende manier kan presenteren en discussies kan stimuleren.

Over maatschappelijke betrokkenheid en ethiek

André Rouvoet is een autoriteit op het gebied van maatschappelijke betrokkenheid en ethiek. Deze onderwerpen zijn altijd actueel en relevant, of het nu gaat om bedrijfsleven, onderwijs of non-profit organisaties. Rouvoet brengt essentiële inzichten over hoe ethische overwegingen de kern kunnen vormen van beleidsvorming en organisatorische besluitvorming. Met onderwerpen variërend van duurzaamheid tot sociale rechtvaardigheid, biedt hij een inspirerende blik op hoe organisaties en individuen een positieve impact kunnen maken in de maatschappij.

André Rouvoet inhuren voor een lezing

Het inhuren van André Rouvoet voor een lezing is een eenvoudig en gestroomlijnd proces. Met de ondersteuning van Quality Bookings, die binnen 24 uur een offerte kan leveren en een uitgebreide support biedt, is het organiseren van een evenement met André Rouvoet moeiteloos. Van het eerste contact tot aan de afsluiting van de lezing, ons team staat klaar om u te begeleiden en alle zorgen uit handen te nemen. Onze All-Inclusive tarieven en tevredenheidsgarantie verzekeren u van een soepele en bevredigende ervaring.

Biografie van André Rouvoet

André Rouvoet, geboren op 4 januari 1962 in Hilversum, heeft een indrukwekkende carrière in de Nederlandse politiek. Hij begon zijn politieke loopbaan bij de RPF, de Reformatorische Politieke Federatie, en werd in 1994 lid van de Tweede Kamer. Zijn politieke reis werd gekenmerkt door zijn inzet voor sociale en ethische kwesties, waarbij hij vaak een brugfunctie vervulde tussen verschillende politieke stromingen.

In 2002 werd Rouvoet de fractievoorzitter van de ChristenUnie, een rol die hij met verve vervulde. Zijn leiderschap kenmerkte zich door een focus op samenwerking en het zoeken naar gemeenschappelijke grond in de vaak verdeelde politieke arena. Rouvoet werd in 2007 benoemd tot vicepremier en minister voor Jeugd en Gezin in het kabinet-Balkenende IV, een positie die hij bekleedde tot 2010. In deze rol was hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van beleid gericht op het welzijn van kinderen en gezinnen in Nederland.

Onderwerpen
Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over André Rouvoet

Schrijf een review

Video met André Rouvoet

Meer informatie & boekingen

André Rouvoet inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met André Rouvoet
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers