20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte

Wilfred Genee als spreker bij Active Health Group

Active Health Group

De Active Health Group en haar bedrijven zijn actief op het gebied van gezondheid.
De dienstverlening richt zich daarbij op vier pijlers: verzuimmanagement, gezondheidsmanagement, publieke gezondheidszorg en overige gezondheidsproducten & diensten.

Daarbij is sociale en maatschappelijke betrokkenheid integraal onderdeel van onze bedrijfsvoering. Het is volledig ingebed in zowel onze bedrijfscultuur, als in ons handelen We richten ons erop om (groepen van) individuen een goede gezondheid en geluk te geven en te laten behouden. Middels het geven van inzicht streven we naar een positieve beweging waarbij bewustwording van eigen verantwoordelijkheid en zelfmanagement voor gezondheid/welzijn centraal staat.

Wilfred Genee trad op als spreker voor Active Health Group
Journalist Wilfred Genee is bekend van tal van sportprogramma’s en vooral van zijn soms heftige discussies met Johan Derksen in Voetbal International. Hij is onder meer te boeken als dagvoorzitter en als spreker over sport-gerelateerde onderwerpen.

Voetbal International
Na het gymnasium in Leeuwarden studeert Wilfred Genee rechten aan de Rijksuniversiteit Groningen. In zijn studententijd werkt hij bij OOG TV, de lokale omroep in Groningen. Na zijn studie gaat Genee aan de slag bij FilmNet, Sport 7, SBS 6, Canal plus en RTL 5. Bij RTL 5 heeft hij een eigen programma, Voetbal Insite, en presenteert hij onder meer Engels en Duits voetbal, Wimbledon, snooker en darts. Ook vervangt hij voor RTL 4 soms Beau van Erven Dorens bij RTL Boulevard. In 2005 stapt Genee van RTL Nederland over naar Talpa, het bedrijf van John de Mol. Hij verzorgt daar het sportnieuws en het programma De Wedstrijden, waarin de samenvattingen van de Eredivisie getoond worden. Sinds 2007 is Genee terug bij zijn oude werkgever RTL . Vanaf september 2008 presenteert hij het succesvolle praatprogramma Voetbal International,  met onder anderen vaste gast Johan Derksen. In 2011 wint dit programma de Gouden Televizierring. Verder presenteert Genee de samenvattingen van de Jupiler League, Tour du Jour en RTL Sport Inside.

Vullen of voeden
Naast zijn televisiewerk heeft Wilfred Genee  een vaste column in de Telegraaf (TV-weekeinde). Ook schrijft hij columns in het Dagblad van het Noorden en voor de tijdschriften Playboy en Margriet. Verder is hij sinds 2008 ook op de radio te horen. Bij BNR Nieuwsradio vervangt Genee presentator Paul van Liempt in het programma Aan de Slag en presenteert hij later het programma The Friday Move. In 2013 publiceert Genee bovendien met zijn vrouw Lily het boek Vullen of voeden: Een wegwijzer voor ouders.