20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte

Originele afsluitacts

Het is elke meeting, klantendag of seminar weer een uitdaging om iets origineels te bedenken om uw klanten of personeel te inspireren en te motiveren. Quality Bookings helpt u een handje. Wij hebben voor u de nieuwste acts en maatwerkentertainment op een rijtje gezet.

Maatwerkdichter en woordkunstenaar

Logos is een dichter, maar zeker niet de eerste de beste. Moeiteloos komen de woorden uit zijn mond, alsof hij ze ter plekke verzint. Deze woordkunstenaar treedt op zonder papier. Dat geeft ruimte voor performance en impact, twee zaken die u zeker zult ervaren als u voor Logos kiest. In opdracht schrijven is een andere specialiteit waar Logos al zeer veel ervaring mee heeft. Hij is o.a. huisdichter van Spuiten & Slikken, nieuwsdichter van 101TV en huisdichter van SaltoTV.

(W)rap-up

Voor het einde van de dag zoekt u een passende en originele afsluiting. Wat denkt u van een rapper die aan het eind van uw seminar de gehele dag samenvat in een uptempo rap? Uw gasten zullen verbaasd staan van de snelle en accurate tekst van de rapper. Een verrassende, professionele en energieke afsluiting van uw dag.

Energizer XL

Energizer XL is een 30 minuten durende up-tempo show met de unieke combinatie van cabaret en magie. Met zijn energieke persoonlijkheid, opzwepende muziek van de live dj, scherpe improvisaties en onverklaarbare magische effecten, dient Robert uw gasten een energie-injectie toe. Na deze show zitten uw gasten weer op het puntje van hun stoel om uw boodschap te absorberen.