20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte

Michiel Muller voor Tokheim Netherlands BV

Tokheim is een van ‘s werelds grootste aanbieders van tankstationoplossingen. Ons uitgebreide aanbod biedt u ruime keus. Dit aanbod bestaat uit vier hoofdelementen: Brandstofpompen, Systemen & Betaling, Service en Projectmanagement.

Tokheim producten worden al langer dan een eeuw met uitzonderlijke kwaliteit geassocieerd. Kwaliteitsoplossingen bieden is diep in de cultuur van onze organisatie geworteld. Ons opvallende logo, dat trots op al onze producten prijkt, is zelfs verenigd met het woord Quality. Een ervaren team van wereldwijde productmarketeers en ingenieurs zetten de traditie van de ontwikkeling van zeer innovatieve kwaliteitsapparatuur vandaag en in voorbereiding voor morgen voort.

De kern van ons bedrijf wordt door ons onovertroffen servicenetwerk gevormd. We zijn direct aanwezig bij en hebben toegang tot meer dan 40.000 stations over de hele wereld. Dat betekent dat we toegang hebben tot een unieke verzameling van real-time, real-life gegevens die ten grondslag ligt aan alles wat we doen. Van nieuwe productontwikkelingen en projectmanagement tot en met aftersales support en echte service: onze lokale aanwezigheid, gesteund door de intelligentie en veiligheid van onze wereldwijde organisatie, stelt Tokheim in staat om ons als leverancier van uw keuze te positioneren.

Tijdens een internationale beurs georganiseerd door Tokheim verzorgde top ondernemer Michiel Muller een pakkende en inspirerende lezing.