20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte

Helga van Leur voor Agrifirm Plant BV

Groene kwaliteit en kennis onder één dak
Agrifirm is een coöperatie waarin ca. 17.500 Nederlandse ondernemende boeren en tuinders hun inkoopkracht hebben gebundeld. Wij bieden u maximaal inkoopvoordeel op kwalitatief hoogstaande producten zoals diervoeders, zaaizaden, meststoffen en gewasbeschermingsmiddelen. Maar we bieden meer dan producten alleen. Wij investeren veel tijd in kennis en innovatiekracht. Die kennis van de markt, producten en het agrarische bedrijf vertalen wij vervolgens in concrete diensten. Zo willen wij optimaal bijdragen aan het succesvol telen van gewassen en houden van dieren.

Een sterke organisatie
Agrifirm is een sterke coöperatieve onderneming. Meer dan 100 jaar coöperatieve historie en ervaring heeft ons geleerd hoe belangrijk kennis, kwaliteit én innovatie zijn. Met meerdere dochterondernemingen in binnen- en buitenland hebben we de voordelen van een grote organisatie, maar met moderne en efficiënte fabrieken verspreid over het hele land en betrokken medewerkers blijven we toch dicht bij de klant.

Waarde voor de leden
Het is onze missie maximale waarde te creëren voor onze leden. Met duurzame, rendabele concepten waarmee u optimaal resultaat kunt bereiken, geven we daar invulling aan. Daarbij bent u onze belangrijkste informatie- en inspiratiebron. Want uit de dagelijkse praktijk van de agrarische ondernemer ontstaat de vraag naar een product, dienst of oplossing. Door innovatie, betrokkenheid én focus op resultaat, bieden we kwaliteitsproducten en duurzame oplossingen voor de sector. Vergroting van de waarde van onze onderneming komt via winstuitkering ook weer terug bij onze leden.