20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
6 februari 2017

Top 5 komische dagvoorzitters

Een goede dagvoorzitter is van onschatbare waarde voor uw evenement. Niet alleen zorgt hij voor een strakke regie zodat alles op rolletjes verloopt, maar ook weet hij de aandacht van het publiek vanaf minuut één te vangen en vast te houden.

De dagvoorzitter hanteert hiervoor verschillende technieken. Dat moet ook, want sprankelende aankondigingen of inspirerende anekdotes alleen zijn niet genoeg om toehoorders eindeloos te boeien. Soms is daar een cabareteske knipoog voor nodig.

Humor is het ideale bindmiddel om de diverse optredens tijdens een evenement naadloos in elkaar over te laten lopen. Zonder dat de aandacht van het publiek ook maar één moment verslapt. Dit is de top 5 van komische dagvoorzitters bij Quality Bookings:

Kasper van Kooten

Kasper van Kooten geniet bekendheid in Nederland als cabaretier, presentator, acteur, schrijver en songwriter. Deze zelfbenoemde ‘vermakelaar’ is dan ook van alle markten thuis. Hiermee is hij tegelijkertijd een van de meest veelzijdige dagvoorzitters die u kunt boeken. Met zichtbaar plezier en een flinke portie humor leidt hij elk congres of evenement moeiteloos in goede banen. Hilarische momenten zijn gegarandeerd!

Kees Tol

Wie programma’s als De zomer voorbij en Wie is de Mol? kijkt, kent ook de humoristische persoonlijkheid Kees Tol. Deze bekende acteur en presentator staat bekend om zijn vrolijke karakter en aanstekelijke lach. Maar bovenal is hij een vakman, die tijdens het Televizier-Gala al eens de Talent Award won en momenteel furore maakt als dagvoorzitter bij tal van zakelijke bijeenkomsten.

Harry Glotzbach

Als professioneel cabaretier weet Harry Glotzbach als geen ander hoe hij een boodschap moet omlijsten met een gezonde dosis humor. Dat is een grote kwaliteit, want bij een congres of seminar is het juist de boodschap die de toehoorders bij moet blijven. Glotzbach praat uw evenement op humoristische wijze aan elkaar en brengt de belangrijkste kernpunten nog eens onder de aandacht.

Rob Kamphues

Sommige mensen zijn geschapen voor het dagvoorzitterschap. Rob Kamphues is zo iemand. De cabaretier en presentator wisselt momenten van inspirerende kennisdeling moeiteloos af met komische onderbrekingen om de aandacht van zijn publiek niet te verliezen. En dat werkt, want een evenement met Kamphues als dagvoorzitter is gegarandeerd nooit saai en kent tal van hilarische momenten.

Robert de Vries

Al jarenlang is Robert de Vries een van de populairste dagvoorzitters van ons land. Als cabaretier in hart en nieren maakt hij van ogenschijnlijk saaie bedrijfsbijeenkomsten een spectaculaire belevenis. Zijn verrassende en energieke acts vormen niet alleen een prettige afwisseling tussen programmaonderdelen, maar ondersteunen bovenal het thema van uw evenement. Met zijn interactieve presentatiestijl en groot improvisatievermogen maakt deze dagvoorzitter van elke bijeenkomst een succes.