20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Top 5 bijzondere concepten
30 januari 2017

Top 5 bijzondere concepten

De kwaliteit van een spreker bepaalt voor een groot deel hoe een lezing wordt ervaren. Een pakkende wijze van vertellen zorgt immers voor constante aandacht bij het publiek. Maar minstens zo belangrijk als de uitvoering is de inhoud. Veel sprekers van Quality Bookings onderscheiden zich daarom met bijzondere concepten. Dit is onze top 5.

Rob Kamphues & Robert Doornbos – De Nabeschouwing

De Nabeschouwing is een inspirerende liveshow die de link legt tussen uw business en de wereld van de Formule 1. Gepresenteerd door de Bekende Nederlanders Rob Kamphues (televisiepresentator en raceliefhebber) en Robert Doornbos (voormalig Formule 1-coureur), bent u verzekerd van een inspirerende teambuildingshow vol hilarische momenten. De Nabeschouwing duurt circa 30 tot 40 minuten en vormt de ideale afsluiting van uw bedrijfspresentatie, congres of seminar. Ook kunt u kiezen voor De Nabeschouwing XXL, waarbij uw gasten het live in een racesimulator opnemen tegen Robert Doornbos. De rest van de zaal volgt de wedstrijd via het grote scherm!

Jochem van Gelder – Verandermanagement is kinderspel

Kinderen zijn nog onbevangen. Ze kijken met een open blik naar de wereld en beoordelen deze zonder vooroordelen, jaloezie en onzekerheid. En vallen hierdoor niet ten prooi aan de inschattingsfouten die deze emoties met zich meebrengen. Televisiepresentator en kindervriend Jochem van Gelder legt in zijn show Verandermanagement is kinderspel uit hoe bedrijven van kinderen kunnen leren bij het doorvoeren van veranderprocessen. Want verrassend vaak komen hier creatieve oplossingen uit voort waar we zelf nog niet aan hadden gedacht.

Rob Kamphues – Uw Bedrijfsreünie

Rob Kamphues is een populair televisiepresentator die onder meer bekend is vanwege De Reünie, het televisieprogramma waarbij klasgenoten elkaar na lange tijd weer ontmoeten. Een concept dat hij nu ook toepast op jubilea en bijzondere momenten van bedrijven. Bij een mijlpaal valt er immers genoeg te vertellen. Wat is er het afgelopen jaar gebeurd en hoe denken medewerkers en relaties nu écht over uw bedrijf? Uw Bedrijfsreünie is een interactieve show die kleur geeft aan uw evenement, seminar of congres.

Rob Harmeling & Kasper van Kooten – Met Kasper en Rob naar de top!

Ze vormen een dynamisch duo: ex-profwielrenner en mental coach Rob Harmeling en succesvol cabaretier en acteur Kasper van Kooten. Zittend op de fiets geven ze gezamenlijk een mentaal college tijdens uw bijeenkomst of zakelijke evenement. Op humoristische wijze interviewen ze gasten uit het publiek en stimuleren hen om grenzen te verleggen. Om zo samen naar de top te rijden. Zelfs het maken van een échte fietsrit met deze twee kopmannen is mogelijk!

Ramon Beuk – Ondernemen smaakt naar meer!

Ramon Beuk is de enige kok van Nederland die culinaire inzichten weet te koppelen aan het ondernemerschap. Al meer dan 15 jaar is hij zelf een succesvol ondernemer en runt hij onder meer een evenementenbureau, evenementenlocatie en vergadercentrum. Daarnaast was hij als chef regelmatig te zien op televisie. Een presentatie van Ramon Beuk staat garant voor een creatieve visie op het ondernemerschap en geven de toehoorders een voorproefje van zakelijk succes.