20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Ayca Szapora: De Kracht van het brein begrijpen en gebruiken
27 juni 2024

Ayca Szapora: De Kracht van het brein begrijpen en gebruiken

Ayca Szapora, een bekende neurowetenschapper en cognitief psycholoog, deelt haar inzichten over hoe ons brein werkt en hoe we deze kennis kunnen gebruiken om ons leven en gedrag te verbeteren. In haar presentaties en trainingen combineert ze wetenschappelijke inzichten met praktische toepassingen, waardoor complexe concepten toegankelijk en begrijpelijk worden.

Het brein en gedragsverandering

Ayca legt uit dat ons brein vaak tegenwerkt wanneer we proberen te veranderen. Dit komt omdat het brein gewoontes en patronen volgt die diep geworteld zijn. Ze benadrukt het belang van het begrijpen van deze processen om effectieve veranderingen door te voeren. In haar boek “Veranderen voor luie mensen” dat ze samen met Paul Smit schreef, beschrijft ze hoe je je brein kunt herprogrammeren om nieuwe gewoontes aan te leren en beter om te gaan met veranderingen​.

Communicatie en verbinding

Een ander belangrijk aspect van Ayca’s werk is communicatie. Ze bespreekt hoe het brein informatie verwerkt en hoe je dit kunt benutten om effectiever te communiceren. Door wetenschappelijke kennis toe te passen op dagelijkse interacties, kun je ruis in communicatie verminderen en betere verbindingen met anderen tot stand brengen. Dit is niet alleen nuttig in persoonlijke relaties, maar ook in professionele omgevingen​.

Creativiteit en focus

Ayca onderzoekt ook hoe creativiteit en focus ontstaan in het brein. Ze biedt praktische tips over hoe je deze mentale staten kunt triggeren en optimaal kunt benutten. Dit is vooral relevant voor mensen in creatieve beroepen of voor iedereen die meer focus en productiviteit in hun leven wil brengen​.

Ayca Szapora: De 7 breinwetten

In haar training ‘De 7 Breinwetten’ gaat Ayca dieper in op de werking van ons onbewuste brein en biedt ze concrete tools om verandering en leiderschap binnen organisaties te bevorderen. Deze training is ontworpen om deelnemers te helpen de regie te nemen over hun eigen gedragsverandering en om een positieve cultuur binnen hun organisatie te creëren​​.

Ayca Szapora als spreker boeken

Het boeken van Ayca Szapora als spreker biedt een unieke kans om geïnspireerd te worden door haar inzichten en ervaringen. Haar presentaties zijn niet alleen informatief, maar ook vermakelijk en motiverend. Ze biedt waardevolle inzichten die direct toepasbaar zijn in zowel het dagelijks leven als in professionele settings. Van het eerste contact tot de realisatie van uw evenement, streeft Ayca naar een efficiënt en klantgericht proces. Boek vandaag nog Ayca voor uw evenement en verrijk uw programma met haar unieke inzichten en inspirerende verhalen!