20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte

Podcast #74 Thijs Launspach

Luisteraars, maak je klaar voor een boeiende nieuwe aflevering van jullie favoriete podcast! In deze 74ste editie heeft onze host, Robert de Vries, een fascinerend gesprek met niemand minder dan Thijs Launspach. Thijs, bekend psycholoog, schrijver en een veelgevraagd spreker, duikt met ons in de dieptes van het sprekersvak.

In deze aflevering verkennen we samen met Thijs de complexe relatie tussen sprekers en hun publiek. Wat drijft iemand om steeds weer het podium op te zoeken? Hoe gaan sprekers om met narcisme en de constante behoefte aan applaus? En wat is de impact van stress op hun prestaties en mentale gezondheid?

Thijs, die regelmatig schrijft over onderwerpen als mentale gezondheid, stress, burn-out, millennials en keuzestress, en een wekelijkse column heeft voor het Algemeen Dagblad, brengt zijn rijke ervaring en diepgaande inzichten naar ons gesprek. Dit is een aflevering die je niet alleen anders laat kijken naar het sprekersvak, maar je ook waardevolle handvatten biedt om om te gaan met de uitdagingen van het dagelijkse leven.

Mis het niet! Stem af op aflevering #74 van Sprekers van de Toekomst, waar de psychologie van het podium front en center staat. Beschikbaar op alle grote podcastplatforms. Zet je schrap voor een inspirerende luisterervaring! 🌟