20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte

Podcast #73 – Vivian Reijs

In onze nieuwste podcastaflevering van “Sprekers van de Toekomst” hebben we een speciale traktatie voor je. Vivian Reijs is bij ons te gast en geloof me, je wilt dit niet missen. Samen met Robert duikt ze in de kunst van het openbaar spreken, het bouwen van je eigen community, de uitdagingen van succes, gezond blijven en hoe je omgaat met kritiek op social media. Klinkt als een volle agenda, hè?

Maar wacht, er is meer! Vivian is niet alleen een gast in onze podcast, maar ook de special guest tijdens de Masterclass “The Future of Professional Speaking” op 29 mei in Amsterdam. Dit is jouw kans om dieper in de wereld van professioneel spreken te duiken, direct van de experts.

Of je nu al op het podium staat of nog droomt van je eerste grote speech, deze podcastaflevering en de masterclass met Vivian Reijs zijn jouw tickets naar de volgende stap. Mis ze niet!

Zet aflevering 73 op je luisterlijst en reserveer je plek voor de masterclass op 29 mei. We beloven je, dit wil je niet missen. Tot dan! 🚀