20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte

#71 met Randall van Poelvoorde

In de nieuwste aflevering van “Sprekers van de Toekomst” duikt gastheer Robert de Vries in de fascinerende wereld van kunstmatige intelligentie, toekomstige trends en de kunst van het spreken met niemand minder dan Randall van Poelvoorde, een van de meest geboekte AI-experts, trendwatchers en futuristen in het veld.

Deze episode staat garant voor een verhelderende duik in de mogelijkheden die de toekomst ons biedt, gezien door de ogen van een vooraanstaande denker op het gebied van technologische ontwikkeling en innovatie.

Verwacht een diepgaand gesprek waarin Robert en Randall de laatste ontwikkelingen binnen AI uitpakken, reflecteren op de impact van deze technologieën op ons dagelijks leven en de zakelijke wereld, en de trends verkennen die onze toekomst zullen vormgeven. Van de ethische dilemma’s tot de ongekende kansen, dit gesprek belicht hoe wij als samenleving kunnen navigeren door de onstuimige wateren van technologische vooruitgang.

Of je nu een technologie-enthousiasteling bent, iemand die geïnteresseerd is in de toekomst van spreken en communicatie, of gewoon nieuwsgierig naar de visie van een toonaangevende futurist, deze aflevering biedt waardevolle inzichten en overpeinzingen die je niet wilt missen. Stem af op “Sprekers van de Toekomst” en laat je meenemen op een reis naar de toekomst met Robert de Vries en Randall van Poelvoorde. Jouw toekomst begint nu.