Workshop social media van TV Persoonlijkheid

Social media spelen een belangrijke rol in het leven van de moderne consument. Als merk is het dan ook cruciaal om hier op de juiste manier vertegenwoordigd te zijn. Afwezigheid of het maken van de verkeerde keuzes kan namelijk leiden tot onherstelbare reputatieschade. Een workshop door een TV persoonlijkheid helpt om op dit gebied de juiste beslissingen te nemen.

Workshop social media van TV Persoonlijkheid boeken

Veel jonge televisiepersoonlijkheden zijn tegenwoordig gespecialiseerd in de effecten van social media en hebben hun bekendheid via deze platforms sterk weten uit te bouwen. Een workshop van zo’n TV Persoonlijkheid is niet alleen bijzonder leerzaam, maar oefent daarnaast een grote aantrekkingskracht uit. Al uw medewerkers willen deze persoon immers in levenden lijve ontmoeten.

Een workshop social media van een TV Persoonlijkheid is dan ook een uitstekende manier om uw werknemers bijeen te brengen voor een inspirerende teambuildingsessie. Niet alleen ontdekken zij hier hoe ze de naam van uw bedrijf of organisatie online beter naar buiten kunnen uitdragen, maar ook leren ze tijdens de training nog beter samenwerken.

Training van social influencer of specialist

Bij Quality Bookings kunt u terecht voor een breed aanbod topsprekers binnen het domein van de social  media. Onze specialisten leggen uit hoe u de communicatiekracht van deze online kanalen maximaal benut en geven u tips over het ontplooien van de optimale strategie. Zo krijgt u tijdens één sessie waardevol advies op maat waar u tot in de lengte van jaren profijt van heeft.

Wilt u een workshop van een TV Persoonlijkheid die zelf aantoonbaar ervaringsdeskundige is? Onze social influencers hebben hun sporen in de online marketing ruimschoots verdiend en hebben een bereik weten op te bouwen van duizenden tot wel miljoenen mensen. Van hen hoort u uit de eerste hand wat nodig is om binnen dit vakgebied waanzinnig succesvol te zijn.

TV Persoonlijkheid inhuren voor workshop social media

Hoewel televisiepersoonlijkheden relatief eenvoudig benaderbaar lijken via social media, blijkt het vaak lastig om hen rechtstreeks te boeken voor een training. Dat is immers iets dat ze overlaten aan hun management. Quality Bookings onderhoudt korte lijnen met haar volledige sprekersaanbod, waardoor u via ons altijd op korte termijn een workshop social media van een TV Persoonlijkheid kunt boeken.

Voor werkelijk elke denkbare opdracht bieden wij een aansprekende televisiepersoonlijkheid op maat. Wilt u direct een workshop social media van een TV Persoonlijkheid boeken? Het inhuren verloopt snel en op rolletjes via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en advies over een training op maat.

Workshop social media van TV Persoonlijkheid spreekt graag over:

Workshop social media van TV Persoonlijkheid boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Workshop social media van TV Persoonlijkheid. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21