20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Maarten Frankenhuis

Maarten Frankenhuis als spreker boeken

Als directeur van Artis, natuurreisleider in Midden-Amerika en Zuid-Afrika en met een historie als dierenarts en pluimveedeskundige kent Maarten Frankenhuis een uiterst gevarieerde en avontuurlijke geschiedenis.

Maarten Frankenhuis

Als directeur van Artis, natuurreisleider in Midden-Amerika en Zuid-Afrika en met een historie als dierenarts en pluimveedeskundige kent Maarten Frankenhuis een uiterst gevarieerde en avontuurlijke geschiedenis.

Maarten Frankenhuis is dan ook in te huren als spreker. Hij bespreekt tal van onderwerpen, van machogedrag en de man-vrouwverhouding op de werkvloer, tot rolverdelingen in de samenleving, seksuele selectie of dwarsliggers in het onderwijs.
Frankenhuis studeerde aan de Universiteit van Utrecht diergeneeskunde en zou aan deze universiteit ook promoveren. Na zijn studie werd hij dierenarts-onderzoeker in Diergaarde Blijdorp in Rotterdam en in 1984 werd hij door de Universiteit van Utrecht benoemd tot buitengewoon hoogleraar bedrijfspluimveegeneeskunde en coördinator pluimveepraktijkonderzoek.

Artis
In 1990 werd Frankenhuis directeur van de Amsterdamse dierentuin Artis. Onder zijn leiding werden diverse vernieuwingsprojecten in het leven geroepen. Zo werd het Geologisch Museum geopend en werd het Aquarium volledig vernieuwd. Op een nieuw stuk terrein werden de Afrika Savanne en het Wolvenbos aangelegd.

In 2003 ging Frankenhuis met pensioen om in Zuid-Afrika en Midden- en Zuid-Amerika natuurexcursies te gaan leiden. Daarnaast treedt hij veel op als spreker en adviseur.

Wilt u Maarten Frankenhuis boeken? Neem dan contact met ons op.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Maarten Frankenhuis

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Maarten Frankenhuis inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Maarten Frankenhuis
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers