Janneke Willemse

Janneke Willemse is een hoofdredacteur van drukbezochte beurssites als Belegger.nl en Beursdeuvel.be. Daarnaast kent het grote publiek haar als presentatrice van het ochtendprogramma Vandaag de Dag op WNL. Tevens presenteert zij het radionieuws voor persbureau Novum. U kunt Janneke Willemse inhuren als spreker of dagvoorzitter.

Internet
Willemse begon haar loopbaan in 2000 als economieredacteur bij de GPD. Het jaar daarop was zij als verslaggever betrokken bij de start van RTLZ. In 2004 presenteerde zij beursprogramma’s bij FinanceTelevision op internet.

Vervolgens werd zij hoofdredacteur van het succesvolle Belegger.nl, terwijl zij ook nog steeds presenteerde bij RTLZ en een zakenprogramma op AT5 verzorgde. Tegenwoordig is Willemse te bewonderen in het ochtendprogramma Vandaag de Dag van de omroep WNL.

Groot publiek
Als presentatrice is Willemse iemand die als geen ander weet hoe zij beleggen en economie interessant kan maken voor een groot publiek. Mede daardoor is zij een interessant spreker.

In haar lezingen kan zij tevens thema’s als off- en online en av-publishing behandelen. Ook weet zij alles van het opzetten van een multimediale website en nieuws maken. In 2014 werd zij genomineerd voor de Aanstormend Talent Award bij de Gouden Televizier-ring.

Wilt u Janneke Willemse inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie en boekingen vrijblijvend contact met ons op.

 

Janneke Willemse spreekt graag over:

Janneke Willemse boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Janneke Willemse. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21