20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Janneke Willemse

Janneke Willemse als spreker boeken

Zoekt u een gastspreker die niet alleen informeert en inspireert, maar ook het publiek meeneemt in de dynamische wereld van beleggen en economie? Dan is Janneke Willemse de perfecte keuze. Met een indrukwekkende carrière als presentatrice, journalist, en beleggingsexpert, brengt Janneke een schat aan ervaring mee naar uw evenement. In deze pagina verkennen we waarom Janneke Willemse een uitstekende keuze is voor uw volgende evenement en hoe haar expertise uw publiek zal verrijken.

Janneke Willemse

Presentatrice & dagvoorzitter

Janneke Willemse als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Janneke Willemse een unieke combinatie van professionaliteit, expertise en charisma. Haar ervaring strekt zich uit van televisiepresentatie tot leidinggeven aan high-level debatten en congressen. Janneke zorgt voor een vloeiende, interactieve en boeiende ervaring, ongeacht het onderwerp of de setting. Ze is bedreven in het verbinden van sprekers en publiek, het overbrengen van kernboodschappen en het toevoegen van een vleugje humor waar nodig.

Over beleggen en economie

Beleggen en economie zijn essentiële onderwerpen in onze snel veranderende wereld. Janneke Willemse, met haar uitgebreide kennis en ervaring, biedt een verhelderend perspectief op deze thema’s. Van het ontrafelen van complexe economische trends tot het aanbieden van praktische beleggingstips, Janneke’s lezingen zijn zowel educatief als toegankelijk. Ze behandelt onderwerpen zoals het starten met beleggen, de kracht van vrouwelijke beleggers, en de invloed van economische veranderingen op ons dagelijks leven.

Janneke Willemse inhuren voor een lezing

Het boeken van Janneke Willemse voor uw evenement is een eenvoudig en gestroomlijnd proces, dankzij Quality Bookings’ 20 jaar expertise en all-inclusive tarieven. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte en onze uitgebreide support staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. Met onze tevredenheidsgarantie en een gemiddelde beoordeling van 9,0, bent u verzekerd van een succesvolle samenwerking.

Biografie van Janneke Willemse

Janneke Willemse’s carrière begon in 2000 als economieredacteur bij de GPD, waar ze getuige was van het uiteenspatten van de internetbubbel. Haar pad leidde haar naar RTL Z, waar ze als redacteur en verslaggever werkte, en vervolgens naar diverse andere mediafuncties. Als hoofdredacteur van beleggingssites Belegger.nl en Beursduivel.be tot 2013, verwierf Janneke aanzienlijke expertise in financiële journalistiek.

Haar passie voor beleggen leidde tot de oprichting van BlondjesBeleggenBeter.nl, een website die haar beleggingsavonturen documenteert en workshops over beleggen aanbiedt. Het succes van deze onderneming blijkt uit de verdrievoudiging van haar initiële belegging van 20.000 euro in zeven jaar tijd.

Janneke’s boek “Blondjes Beleggen Beter”, uitgebracht in januari 2020, werd een bestseller met meer dan 30.000 verkochte exemplaren. Daarnaast heeft zij een online training ontwikkeld, “Super Simpel Beleggen”, waarin zij de basisprincipes van beleggen uitlegt.

Naast haar schrijf- en beleggingswerkzaamheden is Janneke Willemse een bekend gezicht op RTL Z als beurscommentator en presentatrice. Haar veelzijdigheid blijkt verder uit haar rol als dagvoorzitter, moderator en interviewer, waarbij ze zowel binnen als buiten de financiële sector optreedt.

Met haar brede expertise in economie, beleggen en communicatie is Janneke Willemse een inspirerende spreker die elk evenement naar een hoger niveau tilt. Haar vermogen om complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek maakt haar een uitstekende keuze voor zowel educatieve als inspirerende evenementen.

 

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Janneke Willemse

Schrijf een review

Video met Janneke Willemse

Meer informatie & boekingen

Janneke Willemse inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Janneke Willemse
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers