Gijs Staverman is een Nederlands radiodiskjockey, ondernemer en televisiepresentator die ook is te boeken als spreker. Hij wordt gewaardeerd vanwege zijn aangename radiostem en zijn enthousiaste en natuurlijke manier van presenteren. Inmiddels verzorgt hij regelmatig bedrijfspresentaties voor de top uit het vaderlandse bedrijfsleven.

Gijs Staverman wordt in 1966 geboren in Alkmaar. Hij begint zijn carrière bij piratenzenders en lokale stations, maar maakt in 1991 de overstap naar de landelijke zender Veronica. Hij presenteert hier succesvolle radioformules zoals Ook Goedemorgen, Oh Wat een Nacht, De Nederlandse Top-40 en De Mega Top 50.

Presentator Gijs Staverman inhuren als spreker

De radiodiskjockey blijkt een geboren spreker en al snel stijgt zijn populariteit als presentator. Hij gaat ook televisiewerk doen voor Veronica en presenteert programma’s als Veronica goes down under, Streetlive en Boobytrap. Na een overstap naar Yorin in 2001 volgen programma’s zoals HotShots, Starmaker, Lovetest, Typisch ’90, Staverman Ziet Alles en De Farm op televisie.

Ook op RTL 4 is hij te bewonderen als presentator van Boarding Now, Planet Race, Ik Kom Bij Je Eten, Nederland vs de Wereld en RTL Boulevard. Steeds vaker willen bedrijven hem inhuren als spreker voor een presentatie, want hij is in de loop der jaren uitgegroeid tot een Bekende Nederlander en een specialist in het presenteren van evenementen. Gijs zat tot dit jaar 3 jaar lang in de jury voor de musical Awards.

Gijs Staverman boeken als presentator of dagvoorzitter

Zo is hij een van de vaste presentatoren van de populaire Top 2000, die elk jaar tussen kerst en oud en nieuw wordt uitgezonden op NPO Radio 2. Ook presenteert hij in 2014 de TOP 2000 in Concert tijdens oudjaarsavond op NPO3. Tegenwoordig heeft Staverman op NPO Radio 2 zijn eigen lunchprogramma Gijs 2.0, een populaire radioshow waarin hij dagelijks tal van prominente gasten ontvangt. Bedrijven die hem boeken voor een lezing tijdens een congres, seminar of bedrijfsbijeenkomst, halen dan ook een zeer ervaren spreker in huis.

Gijs Staverman verzorgde in de afgelopen jaren talloze bedrijfspresentaties voor gerenommeerde merken zoals Samsung, Sony, Ahold en ING. Organisaties die hem inhuren als spreker, dagvoorzitter of presentator, kunnen rekenen op een boeiend evenement dat nooit gaat vervelen. Als eigenaar van een volwaardig mediabureau heeft hij bovendien het nodige te vertellen over het ondernemerschap.

Contact opnemen met Gijs Staverman

Wilt u Gijs Staverman ook inhuren als spreker, dagvoorzitter of presentator van uw seminar, congres of zakelijke bijeenkomst? U kunt deze bekende radio- en televisiepresentator boeken door contact op te nemen met Quality Bookings. Graag nemen we de uitgebreide opties met u door.

Gijs boeken als dj? Neem contact op met Albert de Boeker: http://deboeker.nl/ 

Gijs Staverman spreekt graag over:

Gijs Staverman boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Gijs Staverman. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21