20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Gijs Staverman

Gijs Staverman als spreker boeken

Op zoek naar een inspirerende, veelzijdige spreker voor uw volgende evenement? Overweeg dan Gijs Staverman, een naam synoniem met enthousiasme en expertise in de mediawereld. Gijs is niet alleen een gerenommeerde radio- en televisiepresentator, maar ook een gepassioneerd verteller met een positieve kijk op het leven. Deze pagina biedt u een kijkje in zijn wereld en illustreert waarom Gijs Staverman de perfecte keuze is voor uw evenement.

Gijs Staverman

Radio dj en presentator

Over media en entertainment

Het medialandschap is altijd in beweging en Gijs Staverman staat in het hart van deze dynamische wereld. Met zijn uitgebreide ervaring in radio en televisie biedt Gijs inzichten in de complexiteit en de constante evolutie van media en entertainment. Kiest u voor Gijs als spreker, dan kiest u voor een reis door de boeiende wereld van media, met onderwerpen variërend van de impact van sociale media tot de toekomst van radio- en televisie-entertainment. Gijs deelt niet alleen zijn persoonlijke ervaringen, maar geeft ook praktische tips en inspiratie voor uw eigen mediastrategie.

Gijs Staverman inhuren voor een lezing

Het boeken van Gijs Staverman voor uw evenement is een eenvoudige en transparante ervaring bij Quality Bookings. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap – van offerte tot evenement. Wij bieden all-inclusive tarieven en zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een offerte ontvangt. Onze tevredenheidsgarantie en uitgebreide support garanderen een soepele en plezierige samenwerking.

Biografie van Gijs Staverman

Gijs Staverman, een naam die resoneert in de Nederlandse media-industrie, begon zijn carrière op een bescheiden manier als DJ bij de lokale ziekenomroep. Zijn enthousiasme en talent waren niet te stuiten en al snel maakte hij de sprong naar nationale bekendheid. In 1991 trad hij toe tot Veronica op 3FM, waar hij populaire shows als ‘Ook Goedemorgen’, ‘Oh Wat een Nacht’, en de ‘De Nederlandse Top-40′ presenteerde.

Gijs’ talent bleef niet onopgemerkt, en al snel zette hij stappen in de televisiewereld. Met programma’s als ‘Veronica goes down under’, ‘Streetlive’, en ‘Boobytrap’ veroverde hij de harten van het Nederlandse publiek. Zijn overstap naar Yorin in 2001 markeerde een nieuwe fase in zijn carrière, waar hij shows als ‘HotShots’, ‘Starmaker’, en ‘De Farm’ presenteerde.

Zijn veelzijdigheid bleek eens te meer toen hij voor RTL4 werkte, met programma’s als ‘Boarding Now’ en ‘Ik Kom Bij Je Eten’. Maar de radio bleef roepen, en in 2006 sloot Gijs zich aan bij Q-music, waar hij dagelijks zijn eigen show presenteerde. Zijn veelzijdigheid bleef niet onopgemerkt en in 2014 maakte hij de overstap naar NPO Radio 2 met zijn eigen programma ‘Gijs 2.0’.

Naast zijn radio- en televisiewerk is Gijs ook een ervaren evenementenpresentator en DJ, waarbij hij zijn passie voor muziek en entertainment deelt met een breed publiek. Hij heeft gewerkt voor bedrijven als Samsung, Ahold, en Sony en is een graag geziene gast op verschillende festivals.

Als eigenaar van Staverman Studios brengt hij zijn passie voor media naar een hoger niveau. Hier combineert hij zijn expertise in radio met de veelzijdige wereld van media-productie.

In Gijs Staverman vindt u een spreker met een onuitputtelijke bron van kennis, ervaring en enthousiasme. Zijn verhaal is niet alleen inspirerend maar ook enorm relevant in de snel veranderende wereld van media en entertainment. Boek Gijs voor uw volgende evenement en laat uw publiek kennismaken met de energie en expertise van deze media-gigant.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Presentator, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Gijs Staverman

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Gijs Staverman inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Gijs Staverman
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers