20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Giel Beelen

Giel Beelen als spreker boeken

Bent u op zoek naar een dynamische en ervaren gastspreker voor uw evenement? Giel Beelen, bekend als een van de meest iconische radio-dj’s van Nederland, biedt een unieke kans om uw publiek te boeien en te inspireren. Met zijn rijke ervaring in de mediawereld en zijn ongeëvenaarde passie voor muziek, brengt Giel een energieke en authentieke aanwezigheid naar elk podium. Zijn lezingen zijn een mix van persoonlijke anekdotes, inzichten in de mediawereld, en een diepe waardering voor muziek en cultuur. Door Giel Beelen te boeken, haalt u niet alleen een bekende naam binnen, maar ook een spreker die gegarandeerd een blijvende indruk achterlaat bij uw publiek.

Giel Beelen

Spiritualiteit en muziek

Over de kracht van media en muziek

De wereld van media en muziek is continu in beweging, en niemand weet dat beter dan Giel Beelen. Zijn lezingen bieden een fascinerende kijk op hoe media en muziek de samenleving beïnvloeden en vice versa. Hij deelt zijn ervaringen en inzichten over de evolutie van radiomedia, de impact van muziek op cultuur, en de toekomst van entertainment. Giel bespreekt onderwerpen variërend van de veranderende aard van mediaconsumptie tot de manier waarop muziek verbindt en inspireert. Zijn lezingen zijn ideaal voor organisaties die geïnteresseerd zijn in de kruising van media, cultuur, en technologie, en bieden een uniek perspectief dat nergens anders te vinden is.

Giel Beelen inhuren voor een lezing

Het boeken van Giel Beelen voor uw evenement is een eenvoudige en transparante ervaring met Quality Bookings. Ons proces garandeert dat uw behoeften worden begrepen en vervuld, zodat u zich kunt concentreren op het creëren van een onvergetelijk evenement. We beginnen met een persoonlijke consultatie om uw behoeften en verwachtingen te bespreken. Vervolgens bieden we een all-inclusive tarief, zonder verborgen kosten, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte en onze uitgebreide support staat gedurende het hele proces voor u klaar. Onze tevredenheidsgarantie en de hoge gemiddelde beoordeling van 9,0 onderstrepen onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid.

Biografie van Giel Beelen

Giel Beelen is een naam die synoniem staat voor vernieuwing en passie in de Nederlandse radiowereld. Geboren op 25 mei 1977 in Haarlem, ontdekte Giel al op jonge leeftijd zijn liefde voor radio en muziek. Zijn carrière begon op 18-jarige leeftijd bij de lokale omroep in Haarlem, wat al snel leidde tot een positie bij een van de grootste radiostations van Nederland, 3FM. Hier maakte hij naam met zijn innovatieve programma’s en unieke stijl van presenteren.

Gedurende zijn carrière heeft Giel meerdere keren bewezen niet alleen een getalenteerde radio-dj te zijn, maar ook een pionier in de branche. Hij staat bekend om zijn durf om nieuwe dingen te proberen en grenzen te verleggen. Zoals zijn wereldrecordpoging voor de langste radioshow ooit, waar hij meer dan 190 uur non-stop uitzond, of zijn betrokkenheid bij het opzetten van het Glazen Huis, een jaarlijkse liefdadigheidsactie die nationale bekendheid heeft gekregen.

Naast zijn radio-carrière heeft Giel Beelen zich ook ontwikkeld als televisiepresentator, podcaster, en auteur. Zijn boek ‘Kukuru’ waarin hij diepgaande gesprekken voert met inspirerende gasten, toont zijn veelzijdigheid en interesse in persoonlijke ontwikkeling en welzijn. Zijn podcastserie met dezelfde naam is een verdere uitbreiding van dit concept en heeft een trouwe luisteraarsbasis opgebouwd.

Giel’s invloed strekt zich uit verder dan alleen radio en televisie. Hij is ook actief als mentor en coach voor opkomende talenten in de mediawereld. Zijn passie voor muziek en zijn vermogen om trends te identificeren en te stimuleren, maken hem tot een invloedrijke figuur in de Nederlandse entertainmentindustrie.

In zijn lezingen combineert Giel zijn rijke ervaring met een aanstekelijke energie en een diepe passie voor muziek en media. Hij neemt zijn publiek mee op een reis door de evolutie van de radiowereld, deelt persoonlijke verhalen van succes en tegenslag, en inspireert luisteraars om hun eigen pad te volgen en hun passies na te streven. Met zijn uitgebreide kennis en unieke inzichten, is Giel Beelen een ideale spreker voor evenementen die gericht zijn op innovatie, media, en cultuur.

Te boeken als
Presentator, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Giel Beelen

Schrijf een review

Video met Giel Beelen

Meer informatie & boekingen

Giel Beelen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Giel Beelen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers