Info & boekingen

Evenementenagenda

Maak kennis met
onze sprekers

Quality Bookings organiseert diverse evenementen om organisatoren van congressen, seminars en andere evenementen kennis te laten maken met de sprekers van Quality Bookings. Ook organiseren we evenementen voor (aspirant) sprekers waarin we tips en tricks geven om beter te worden in het sprekers vak. Hieronder vind je een overzicht van de aankomende evenementen.

Aankomende evenementen

Bekijk afgelopen evenementen

Kampioen in 1 dag

Donderdag 24 oktober, 9:00 uur - Maaspoort Sports & Events

Word met uw business: Kampioen in 1 dag! We ontmoeten elkaar, delen kennis en werken samen. nederland telt vele ondernemers, bedrijven en instellingen. Leer in 1 dag van de absolute kampioenen in sport, business en marketing. Het grootste business event van Brabant is een feit! Tickets: € 199,- excl. btw Inclusief lunch en afsluitende borrel

Meer info & tickets

Business On Stage: Olcay Gulsen

Maandag 9 december, 20:30 uur - DeLaMar Theater, Amsterdam

Olcay Gulsen was al een girlboss voordat de term bestond. Ze zette het internationale modemerk Supertrash op, dat werd gedragen door sterren als Kim Kardashian en Victoria Beckham. In 2018 maakte ze echter bekend dat het modelabel failliet werd verklaard. Olcay vertelt eerlijk en vol zelfspot over haar weg naar de top, haar tegenslagen en wat andere ondernemers hiervan kunnen leren.

Meer info & tickets