Info & boekingen

Evenementenagenda

Maak kennis met onze sprekers

Quality Bookings organiseert diverse evenementen om organisatoren van congressen, seminars en andere evenementen kennis te laten maken met de sprekers van Quality Bookings. Ook organiseren we evenementen voor (aspirant) sprekers waarin we tips en tricks geven om beter te worden in het sprekers vak. Hieronder vind je een overzicht van de aankomende evenementen.

Aankomende evenementen

Bekijk afgelopen evenementen

Masterclass: Sprekers van de toekomst

Donderdag 5 september, 9:30 uur - Afas, Leusden

Ben jij professioneel spreker, coach of dagvoorzitter en ben je toe om jouw carrière naar een hoger niveau te tillen? Of ben jij beginnend spreker en wil je een vliegende start van je carrière? Meld je dan nu aan voor de exclusieve masterclass SPREKERS VAN DE TOEKOMST op 5 september 2019 in Leusden. Voor het eerst wordt er een dag georganiseerd speciaal voor sprekers die toe zijn aan een volgende stap. In één dag nemen wij elk aspect van het zijn van een spreker onder de loep en delen onze grootste geheimen. Van stagepresence tot aan marketing voor sprekers en dagvoorzitters. Een dag die je als spreker van de toekomst niet mag missen!

Meer info & tickets

Première Johnny de Mol

Donderdag 19 september, 20:30 uur - DeLaMar Theater, Amsterdam

Je bent 40, de stad uit, getrouwd en hebt kinderen en roept dat het leven gevierd moet worden. Wat doe je? Blijf je tot 4u ’s nachts in de kroeg hangen of ga je je prioriteiten anders stellen? Vallen deze twee werelden te combineren? Johnny gaat de theaters in met verhalen en leuke anekdotes over zijn familie, goede doelen en zijn rock & roll leven. Dit alles onder begeleiding van een fantastische band onder leiding van Julian, met bekende covers, maar ook nieuwe zelfgeschreven nummers. Waar is de Mol? Nou, Hier is de Mol!

Meer info & tickets

Business On Stage: José Woldring

Vrijdag 20 september, 20:30 uur - DeLaMar Theater, Amsterdam

Als eerste Nederlandse vrouw ooit is ze opgenomen in de prestigieuze ‘Billboard Dance Power Players’-lijst. José Woldring staat met haar bedrijf The Media Nanny aan de top van de internationale dance-industrie en verzorgt de PR en marketing voor artiesten als Martin Garrix, Joris Voorn, David Guetta, Gianluca Vacchi, Sunnery James & Ryan Marciano, Jonas Blue, The Black Madonna en nog vele anderen.The Media Nanny is al snel niet meer weg te denken uit de entertainmentindustrie en vertegenwoordigt naast artiesten ook merken, restaurants, festivals, sportsterren en andere vooraanstaande persoonlijkheden. Het maakt oprichter en CEO José Woldring tot een van de meest invloedrijke personen in de entertainmentsector.

Meer info & tickets

Kampioen in 1 dag

Donderdag 24 oktober, 9:00 uur - Maaspoort Sports & Events

Word met uw business: Kampioen in 1 dag! We ontmoeten elkaar, delen kennis en werken samen. nederland telt vele ondernemers, bedrijven en instellingen. Leer in 1 dag van de absolute kampioenen in sport, business en marketing. Het grootste business event van Brabant is een feit! Tickets: € 199,- excl. btw Inclusief lunch en afsluitende borrel

Meer info & tickets

Business On Stage: Olcay Gulsen

Maandag 9 december, 20:30 uur - DeLaMar Theater, Amsterdam

Olcay Gulsen was al een girlboss voordat de term bestond. Ze zette het internationale modemerk Supertrash op, dat werd gedragen door sterren als Kim Kardashian en Victoria Beckham. In 2018 maakte ze echter bekend dat het modelabel failliet werd verklaard. Olcay vertelt eerlijk en vol zelfspot over haar weg naar de top, haar tegenslagen en wat andere ondernemers hiervan kunnen leren.

Meer info & tickets