20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Wij verwelkomen Eric Toren
23 januari 2024

Wij verwelkomen Eric Toren

Eric Toren is een inspirerende spreker over gastvrijheid, leiderschap en ondernemerschap wiens verhaal en expertise een waardevolle toevoeging zijn aan het aanbod van Sprekersbureau Quality Bookings. Deze blog zal uitleggen waarom de komst van Eric Toren een belangrijke ontwikkeling is voor organisatoren die op zoek zijn naar een spreker die zowel inspirerend als ervaren is.

Eric Toren: Visionaire Hotelier en Inspirerend Spreker

De jeugd van Eric Toren, geboren in 1963, was niet gemakkelijk. Opgegroeid in een ondernemersgezin in Amsterdam, waar hij al jong in aanraking kwam met de hotelwereld door het familiehotel ‘Hotel Toren’ aan de Keizersgracht, heeft hij van dichtbij meegemaakt wat hard werken inhoudt. Zijn ervaringen, zowel thuis waar zijn vader worstelde met alcoholproblemen, als op de nonnenschool waar hij te maken kreeg met fysiek geweld, hebben zijn karakter gevormd en hem de drive gegeven om zijn eigen pad te kiezen.

Een indrukwekkende carrière in de hotelwereld

Eric’s loopbaan als hotelier is ronduit indrukwekkend. Hij begon zijn carrière in het familiehotel en leerde het vak van binnenuit kennen, zonder formele opleiding in hotelmanagement. Op 22-jarige leeftijd keerde hij terug als General Manager van Hotel Toren en op 28-jarige leeftijd nam hij het hotel over van zijn ouders. Hij transformeerde het tot een winstgevend 3-sterrenhotel en later tot een toonaangevend 5-sterren boetiekhotel.

Zijn droomhotel TwentySeven in Amsterdam, dat hij in 2018 opende, heeft tal van prijzen gewonnen, waaronder ‘Hotel of the year Luxury boutique hotel’ wereldwijd. Eric Toren staat bekend om zijn vermogen om niet alleen te werken met bewezen bedrijfsmodellen, maar vooral te handelen vanuit een visie op de ultieme gastervaring.

Eric Toren als therapeutische hotelier

Interessant is dat Eric Toren na tien jaar hard werken besloot een 3-jarige opleiding tot therapeut en coach te volgen, waarbij hij onder andere NLP en transactionele analyse studeerde. Deze opleiding heeft niet alleen zijn persoonlijkheid versterkt, maar ook zijn vermogen om de verwachtingen en gevoelens van zijn gasten te begrijpen en zijn medewerkers mee te nemen op een reis naar het ideale hotel. Deze combinatie van vaardigheden maakt hem tot een unieke en inspirerende spreker.

Eric Toren bij Sprekersbureau Quality Bookings

Met zijn unieke achtergrond en expertise is Eric Toren een uitstekende keuze voor organisatoren die op zoek zijn naar een spreker die kan inspireren en praktische inzichten kan bieden in thema’s zoals gastvrijheid, persoonlijk leiderschap, ondernemerschap en teambuilding. Zijn verhaal is niet alleen inspirerend vanwege zijn persoonlijke en professionele successen, maar ook vanwege de manier waarop hij uitdagingen en tegenslagen heeft overwonnen.

Het boeken van Eric Toren als spreker via Sprekersbureau Quality Bookings biedt de gelegenheid om van een ware visionair te leren, iemand die niet alleen theorieën deelt, maar ook praktische ervaringen uit zijn indrukwekkende carrière. Zijn vermogen om zijn visie over te dragen, zowel op zijn team als op zijn publiek, maakt hem tot een gewilde spreker voor diverse evenementen.

Kortom, de komst van Eric Toren naar Sprekersbureau Quality Bookings is een belangrijke toevoeging aan ons aanbod van sprekers. Zijn verhaal, expertise en unieke benadering van gastvrijheid en leiderschap zullen ongetwijfeld een verrijking zijn voor uw evenement. Voor meer informatie en boekingen kunt u contact opnemen met Sprekersbureau Quality Bookings.