20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Vrouwelijke sprekers: een verrijking voor uw event
18 december 2012

Vrouwelijke sprekers: een verrijking voor uw event

Bij het organiseren van een succesvol event is elk detail belangrijk: de aankleding, de catering, de temperatuur in de zaal… Maar het allerbelangrijkst is de spreker. Een goede vrouwelijke spreker weet uw gasten met haar lezing enthousiast te krijgen, te inspireren en te motiveren. En Quality Bookings helpt u graag met het vinden van zo’n topspreker.

Onze vrouwelijke sprekers zijn met recht het neusje van de zalm te noemen. Met een toplezing die perfect aansluit op uw event, zorgen zij ervoor dat uw gasten geboeid worden én blijven. Heeft u al een vrouwelijke spreker in gedachten? Grote kans dat u de afspraak via Quality Bookings kunt vastleggen.

Waar let u op bij het boeken van een expert?

Het vinden van de juiste gastspreker of vrouwelijke spreker voor uw event is ontzettend belangrijk. U wilt natuurlijk het liefst een opinieleider binnen het vakgebied; iemand die uw gasten echt iets te vertellen heeft en waarde toevoegt voor uw bezoekers. Het is de kunst iemand te vinden die niet alleen weet te entertainen, maar ook waardevolle inzichten kan leveren.

Quality Bookings helpt u daar graag bij. Wij beschikken over een sterk aanbod sprekers van topniveau; een aantal van hen zijn zelfs uitsluitend via ons te boeken. Van de beste experts in specifieke vakgebieden, tot bekende televisiepresentatoren. Van getalenteerde influencers tot dagvoorzitters die zijn gespecialiseerd in humoristische intermezzo’s.

Presentatrices

U kunt uw event nog verder versterken door een presentatrice in te schakelen. Als visitekaartje voor het event, als gastvrouw én natuurlijk als dé persoon die de verschillende programmaonderdelen van uw congres of event met elkaar verbindt. Wij geven graag persoonlijk advies voor een presentatrice op maat.

Bij de keuze voor een presentatrice is het uiteraard belangrijk om te kijken naar de uitstraling en het thema van uw evenement. Ook de aansluiting met de doelgroep is van belang. Kiest u voor een frisse, jonge presentatrice als Joëlle Witschge, of is juist een ervaren coryfee als Angela Groothuizen een veel betere match?

Boek vandaag nog uw vrouwelijke spreker

Quality Bookings is door de jaren heen uitgegroeid tot hét sprekersbureau van Nederland. Bij ons kunt u terecht voor de beste sprekers van dit moment, maar ook voor BN’ers en experts op vrijwel elk vakgebied. Onze vrouwelijke sprekers beschikken over jarenlange podiumervaring en weten uw publiek van begin tot eind te boeien.

We zetten onze jarenlange ervaring graag in om ook uw evenement van de beste vrouwelijke spreker te voorzien. Bent u benieuwd naar de match die wij voor ons zien? Neem dan contact op via 036 848 11 21 of stuur een e-mail naar info@quality-bookings.nl. We vertellen u graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden!