Info & boekingen

Gastspreker

16 november 2015, door Anne Rook

Een congres of seminar is zeer geschikt om relaties te versterken en de boodschap van uw bedrijf of organisatie voor het voetlicht te brengen. De impact van uw evenement is optimaal als u een gastspreker boekt, die past bij uw doelstellingen en die uw publiek van begin tot eind weet te boeien. U vindt die spreker bij Quality Bookings.

Advies bij de selectie van uw gastspreker

Bij de organisatie van uw evenement gaat u niet over één nacht ijs. U zorgt voor een aansprekende locatie en stelt een aantrekkelijk programma samen. Daarin mag een inspirerende spreker, presentator of dagvoorzitter niet ontbreken. Bij een congres of seminar dat focust op het delen van kennis en informatie, is het zelfs gebruikelijk om meerdere gastsprekers te boeken.

Hoe kiest u een gastspreker die waarde toevoegt aan uw bijeenkomst? Het antwoord op die vraag hangt samen met de doelen en doelgroep van uw evenement. Zet u in op een formele of informele sfeer? Hecht u waarde aan interactie met uw publiek? Gaan uw gedachten uit naar een erkende vakspecialist of naar een gangmaker die zich als spreker en presentator elk onderwerp eigen maakt?

De ene gastspreker is de andere niet

Vanuit die vragen bepaalt u of u een gekwalificeerde deskundige wilt inhuren voor een lezing over bijvoorbeeld innovatie, IT of ondernemerschap in tijden van transitie. Of dat u een Bekende Nederlander wilt boeken, die in overleg een presentatie maakt die aansluit op uw ambities en die uw gasten weet te verrassen en enthousiasmeren.

Ons Quality Bookings team geeft u een advies op maat voor het inhuren van die gastspreker die uw evenement naar het gewenste niveau tilt. Dat kan een sportman of –vrouw zijn, een oud-politicus, een CEO, een cabaretier, een trendwatcher of tv-persoonlijkheid. Met onze sprekers bent u verzekerd van ervaring, een goede voorbereiding en een topprestatie waar uw gasten lang over napraten.

Uw gastspreker boeken

Wij zijn u niet alleen van dienst met een advies op maat over het inhuren van de juiste spreker, presentator of dagvoorzitter, wij nemen u ook alle zorgen omtrent het boeken uit handen. Wij leggen rechtstreeks contact met uw gastspreker en regelen alles. Zo kunt u tijdig een uitnodiging versturen met de naam van uw spreker of presentator als extra aanbeveling om aan uw evenement deel te nemen.

Wat kost een professionele spreker of presentator?

De kosten voor het inhuren van een professionele gastspreker lopen uiteen. Factoren die de tarieven beïnvloeden zijn onder meer: de ervaring, de bekendheid en reputatie van de spreker of presentator, de duur van de lezing, de veronderstelde specialistische kennis, de vereiste voorbereiding en de reistijd naar de locatie. Voor iedere gastspreker of presentator stellen wij met plezier een offerte op maat op.

Maak uw eigen voorselectie door te zoeken op een thema of onderwerp. Heeft u al een specifieke expert, Bekende Nederlander, cabaretier of presentator op het oog, dan vertellen wij u graag wat u van hem of haar mag verwachten en wat de eerdere ervaringen van onze klanten  zijn. Wij dienen u graag op maat van advies, waarbij uw wensen, doelen en budgettaire mogelijkheden leidend zijn.