20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Kim Coppes: Het creëren van betekenisvolle dialogen
25 juni 2024

Kim Coppes: Het creëren van betekenisvolle dialogen

Kim Coppes, een ervaren dagvoorzitter, debatleider en communicatiecoach, deelt haar inzichten over het faciliteren van betekenisvolle gesprekken en de kunst van effectieve moderatie. In recente interviews benadrukt ze de noodzaak van authentieke communicatie en het creëren van ruimte voor verschillende perspectieven tijdens evenementen en debatten.

Het belang van authentieke communicatie

Kim Coppes gelooft sterk in het belang van authenticiteit in communicatie. Ze stelt dat een succesvolle moderator niet alleen kennis moet hebben van het onderwerp, maar ook empathie moet tonen en een veilige omgeving moet creëren waar deelnemers zich gehoord voelen. Dit betekent dat een moderator open moet staan voor verschillende meningen en ervoor moet zorgen dat iedereen de kans krijgt om bij te dragen aan het gesprek​.

Kim Coppes over technieken voor effectieve moderatie

In haar werk als moderator gebruikt Coppes diverse technieken om discussies levendig en productief te houden. Ze benadrukt het belang van voorbereiding, het stellen van de juiste vragen en het bewaken van de tijd. Daarnaast gebruikt ze interactieve elementen zoals polls en publieksvragen om de betrokkenheid van het publiek te vergroten. Haar doel is om niet alleen informatie over te brengen, maar ook om een dynamische en inclusieve dialoog te faciliteren​.

Leren modereren

Naast haar werk als dagvoorzitter en debatleider, biedt Kim Coppes ook trainingen aan in communicatie- en gesprekstechnieken. Ze helpt professionals om hun moderatievaardigheden te verbeteren en meer impact te maken tijdens bijeenkomsten en evenementen. Haar trainingen richten zich op praktische vaardigheden zoals het stellen van vragen, het omgaan met lastige situaties en het effectief structureren van een gesprek​.

Kim Coppes als spreker boeken

Het boeken van Kim Coppes als spreker of moderator biedt een unieke kans om te profiteren van haar uitgebreide ervaring en expertise in communicatie. Haar presentaties zijn zowel informatief als inspirerend en bieden praktische inzichten die direct toepasbaar zijn in diverse professionele settings. Van het eerste contact tot de uitvoering van uw evenement, streeft Kim naar een soepele en effectieve samenwerking. Boek vandaag nog Kim voor uw evenement en verrijk uw programma met haar vaardigheden en passie voor betekenisvolle dialogen!