20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jandino Asporaat: Van Comedy naar maatschappelijke impact
3 juni 2024

Jandino Asporaat: Van Comedy naar maatschappelijke impact

Jandino Asporaat, de bekende Curaçaos-Nederlandse stand-upcomedian, acteur en ondernemer, blijft zich ontwikkelen en zijn invloed uitbreiden in verschillende domeinen. In recente interviews en artikelen heeft Asporaat zijn plannen en initiatieven besproken die verder gaan dan de entertainmentindustrie.

Terug naar het Theater met “THERAPY”

Na een periode van grote en diverse theaterproducties keert Jandino Asporaat terug naar het podium met een meer persoonlijke show genaamd “THERAPY”. Waar hij voorheen bekend stond om zijn komische personages en hectische optredens, kiest hij nu voor een intiemere benadering. In “THERAPY” deelt hij openhartig zijn angsten, fouten en trauma’s met het publiek, wat een nieuwe dimensie toevoegt aan zijn repertoire en zijn publiek een dieper inzicht geeft in de man achter de humor​.

FC Kip: Van fictie naar werkelijkheid

Een ander opvallend project van Asporaat is de opening van zijn fastfoodrestaurant FC Kip in Rotterdam. Wat begon als een fictief restaurant in zijn comedyshow, werd werkelijkheid toen Asporaat besloot zijn langgekoesterde droom na te jagen. De opening van FC Kip trok veel belangstelling en bracht een grote menigte op de been. Bekende persoonlijkheden zoals presentator John Williams en kickbokskampioen Rico Verhoeven waren aanwezig om het nieuwe culinaire hoogtepunt te testen. Dit project illustreert Asporaat’s vermogen om zijn creatieve ideeën om te zetten in succesvolle ondernemingen​.

Jandino Asporaat: Onderwijsinitiatieven in de landbouw

Naast zijn werk in de entertainment- en horecasector zet Asporaat zich ook in voor maatschappelijke projecten. Tijdens een bezoek aan Aruba sprak hij over zijn plannen om een landbouwschool op te richten. Dit initiatief, dat al van start is gegaan op Curaçao, heeft als doel kinderen te leren hoe ze zelfvoorzienend kunnen worden door te werken op het land. Asporaat benadrukt het belang van deze kennis, vooral op eilanden waar een groot deel van het voedsel geïmporteerd moet worden. Door kinderen op jonge leeftijd te leren over landbouw, hoopt hij bij te dragen aan een duurzamere en zelfvoorzienende toekomst voor deze gemeenschappen​.

Jandino Asporaat als spreker boeken

Het boeken van Jandino Asporaat als spreker garandeert een inspirerende en verhelderende ervaring, volledig afgestemd op uw behoeften. Vanaf het eerste contact tot aan zijn optreden zorgen we voor een efficiënt en klantgericht proces. Jandino’s toegewijde team biedt uitgebreide ondersteuning voor, tijdens en na uw evenement, zodat uw samenwerking met Jandino Asporaat aan onze hoge tevredenheidseisen voldoet. Boek vandaag nog Jandino Asporaat voor uw evenement en verrijk uw programma met een inspirerende toevoeging!