20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jandino Asporaat: FC Kip – van scherm tot realiteit
29 juni 2024

Jandino Asporaat: FC Kip – van scherm tot realiteit

Jandino Asporaat, de populaire Nederlandse komiek en acteur, heeft een nieuwe mijlpaal bereikt met de opening van zijn eigen fastfoodrestaurant, FC Kip, in Rotterdam. Wat begon als een fictieve restaurantketen in zijn komedieshow, is nu werkelijkheid geworden en belooft een culinaire ervaring te bieden die zowel jong als oud zal aanspreken.

Van fictie naar realiteit

Na jaren van speculatie en plannen, heeft Jandino Asporaat eindelijk zijn langverwachte restaurant geopend. FC Kip, dat oorspronkelijk een humoristisch element was in zijn sketches, heeft een fysieke vorm gekregen in het hart van Rotterdam. “De jonge generatie heeft FC Kip opnieuw ontdekt, en voor de oudere generatie was het pure nostalgie,” zegt Jandino. De opening van het restaurant is een langgekoesterde droom die werkelijkheid is geworden​​.

Jandino Asporaat: Een culinaire ervaring voor alle generaties

Jandino benadrukt dat het echte FC Kip een andere ervaring biedt dan de komische sketches. “Niemand gaat hier een pan op zijn hoofd krijgen,” lacht hij. Het restaurant biedt een gevarieerd menu met niet alleen kipgerechten, maar ook opties voor vegetariërs en halal maaltijden. Alle gerechten worden bereid met verse producten, zonder gebruik van diepvriezers, wat een frisse en verrassende benadering van fastfood biedt​​.

Rotterdam als startpunt

De keuze om het eerste FC Kip restaurant in Rotterdam te openen is geen toeval. Jandino heeft sterke banden met de stad en beschouwt het als het startpunt van zijn carrière. Hij nodigt iedereen uit voor de opening en benadrukt dat de rode loper er ligt voor het publiek, die hij als de echte sterren beschouwt​.

De toekomst van FC Kip

Met de officiële opening op 22 november 2023, markeert FC Kip het begin van een nieuw avontuur voor Jandino Asporaat. Het restaurant belooft een plek te worden waar humor en heerlijk eten samenkomen, en waar bezoekers kunnen genieten van een unieke culinaire ervaring.

Jandino Asporaat als spreker boeken

Het boeken van Jandino Asporaat als spreker biedt een unieke kans om geïnspireerd te worden door zijn inzichten en ervaringen in de entertainmentindustrie en ondernemerschap. Zijn presentaties zijn zowel vermakelijk als leerzaam, en bieden waardevolle inzichten die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven en werk. Van het eerste contact tot de realisatie van uw evenement, streven wij naar een efficiënt en klantgericht proces. Boek vandaag nog Jandino voor uw evenement en verrijk uw programma met zijn unieke inzichten en inspirerende verhalen!