20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
28 juni 2017

Interview met Jessie Jazz Vuijk

Veel mensen kennen haar als winnares van Miss Nederland 2015 en halve finaliste van Expeditie Robinson 2016. Model Jessie Jazz Vuijk weet als geen ander wat ervoor nodig is om van je eigen kracht uit te gaan en persoonlijke doelen te bereiken. Deze kennis en ervaringen deelt zij graag als spreker met haar publiek, maar daarnaast is ze in te huren voor tal van andere presentatieklussen.

Waardevolle inzichten uit modellencarrière

Jessie heeft een brede interesse en dat komt ook tot uiting in haar werkzaamheden als presentatrice. Van make-up workshops tot modeshows en van productlanceringen tot lezingen; ze is voor een variëteit aan evenementen inzetbaar. Ze spreekt onder meer graag voor groepen meisjes en jonge vrouwen, omdat ze weet dat ze deze doelgroep met haar ervaring veel te bieden heeft. “Jonge meiden kunnen veel kracht putten uit mijn inzichten. Zeker aspirerende modellen kan ik het nodige vertellen over omgaan met tegenslag en geloven in jezelf. Dat dit niet altijd gemakkelijk is, heb ik tijdens mijn modellencarrière zelf ondervonden. Maar juist in die situaties is het belangrijk om van je eigen kracht uit te blijven gaan.”

Uitgaan van je eigen kracht

Het uitgaan van eigen kracht is een terugkerend thema in de lezingen van Jessie. De modellenwereld kan soms hard zijn, maar dat geldt ook voor tal van andere beroepen en sectoren. Het is de kunst om daarmee om te gaan en tegelijkertijd je professionaliteit te bewaren. “Onlangs heb ik nog een workshop gegeven voor een hostessenbedrijf. Ook in die beroepsgroep word je als vrouw door klanten niet altijd even leuk behandeld. De vraag is dan: hoe ga je daar netjes mee om en hoe blijf je je werk professioneel uitvoeren? Dat zijn vragen die ik tijdens mijn lezingen beantwoord. Want hoewel de oppervlakkige kant van modellenwerk het meest in het oog springt, leer je veel over hoe je jezelf kunt ontwikkelen als mens. Ik haal er veel plezier uit om dat aan anderen door te geven.”

Presenteren met passie en enthousiasme

Naast workshops en lezingen, is Jessie ook in te huren als allround presentatrice. De presenteerervaring die zij reeds opdeed bij Miss Nederland en Miss Universe hebben haar veel geholpen, maar zijn naar eigen zeggen toch anders dan de klussen waar ze tegenwoordig voor wordt geboekt. “Daar waar je bij een modellenwedstrijd vooral jezelf moet presenteren, draait het bij een presentatieklus om anderen. Dat vind ik persoonlijk heel erg leuk. Ik hou ervan om mensen blij te maken en onderdeel te zijn van een project waar aandacht en liefde in is gestoken. Dat is de manier waarop ik al mijn boekingen benader. Ik bereid me goed voor en ga vervolgens met veel enthousiasme aan de slag. Want als je met passie vertelt, krijg je dat terug van je publiek.”