20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Debatleider
31 mei 2013

Debatleider

Het leiden van een debat is een kunst die niet iedereen verstaat. Zelfs niet elke presentator of dagvoorzitter heeft genoeg kwaliteiten om een debat te leiden. U organiseert binnenkort een zakelijk evenement of een forumdiscussie en u zoekt een debatleider om het geheel soepel en gestructureerd te laten verlopen. Maar wie is geschikt voor uw debat?

Laat u adviseren door een ervaren en professioneel sprekers en artiestenbureau. Quality Bookings heeft ruim 10 jaar ervaring met het maken van concepten voor discussierondes. Wij zoeken voor u de juiste discussiestructuur en de gepaste gespreksleider. Zo kunt u erop rekenen dat uw debat in goede banen wordt geleid én de juiste resultaten oplevert.

Professionele en welbespraakte debatleider

Wij kiezen de juiste leider voor uw debat op basis van een aantal factoren. Wij houden rekening met: onderwerpen, doelgroep, reden van discussie, standpunten van opdrachtgever en discussiesetting. Wij hebben een groot bestand professionele en welbespraakte debatleiders.

De gespreksleider kan een goede discussie breken of juist nieuwe energie en standpunten aandragen waardoor de discussie verder uitgediept kan worden. Hij of zij bewaakt de inhoud en zorgt voor een eerlijk verloop, zodat iedereen aan het woord kan komen. Dat leidt tot een evenwichtig debat, waar uw publiek ook met plezier naar zal kijken.

Boek dus altijd uw debatleider bij Quality Bookings. Wij hebben een zeer intensieve samenwerking met onze experts en kunnen u professionaliteit garanderen.

Voorbespreking met gespreksleider

Nadat wij u een prachtig voorstel hebben gestuurd met de keuze uit verschillende gespreksleiders en u een definitieve boeking heeft geplaatst, plannen wij een afspraak in met u en de gespreksleider. In dit gesprek kunt u zorgen voor een volledige briefing.

U kunt aangeven wat de doelstellingen zijn en hoe u de structuur van het gesprek wilt vormgeven. Welke onderwerpen de debatleider eventueel moet ontwijken of juist extra moet benadrukken zijn allemaal thema’s waar in een persoonlijke voorbespreking over gesproken kan worden.

Bekende debatleider van tv of radio

U zoekt voor uw onderwerp een vooraanstaande persoonlijkheid in Nederland en u wilt daarvoor een bekende debatleider vinden. Wij bemiddelen tussen bijna elke professional in Nederland en helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste bekende persoonlijkheid voor uw bedrijf. Zo kunt u bijvoorbeeld een bekende Nederlander van tv inhuren die perfect bij uw onderwerp en doelgroep aansluit.

Wat kost een debatleider?

De prijs voor een leider van een debat wordt bepaald door de volgende elementen: tijdsduur debat, voorbereidingstijd, bekendheid debatleider, locatie en reistijd. Wij maken altijd aan de hand van uw budget een passend voorstel. Twijfel niet langer en laat Quality Bookings u verrassen met ons unieke aanbod.

Zorg er wel voor dat u op tijd contact met ons opneemt; onze toppers werken met volle agenda’s. Wilt u zeker weten dat de debatleider van uw keuze ook nog beschikbaar is voor uw evenement? Neem dan vandaag nog contact op via 036 – 848 11 21. Onze specialisten helpen u graag verder.