Info & boekingen

Debatleider

31 mei 2013, door Otto de Vries

Binnenkort een evenement en u zoekt een debatleider?

Wij werken als sprekers- en adviesbureau landelijk en maken altijd binnen 24 uur een offerte op maat.

Debatleider
Het leiden van een debat is een kunst dat niet iedereen verstaat. Zelfs niet elke presentator of dagvoorzitter heeft genoeg kwaliteiten om een debat te leiden. U organiseert binnenkort een zakelijk evenement of een forumdiscussie en u zoekt een debatleider om het geheel soepel en gestructureerd te laten verlopen. Maar welke debatleider is geschikt voor uw debat? Laat u adviseren door een ervaren en professioneel sprekers en artiestenbureau. Quality Bookings heeft ruim 10 jaar ervaring met het maken van concepten voor discussierondes. Wij zoeken voor u de juiste discussiestructuur en de gepaste debatleider.

Professionele en welbespraakte debatleider
Wij kiezen de juiste debatleider voor uw debat op basis van een aantal factoren. Wij houden rekening met: onderwerpen, doelgroep, reden van discussie, standpunten van opdrachtgever en discussiesetting. Wij hebben een groot bestand professionele en welbespraakte debatleiders. De debatleider kan een goede discussie breken of juist nieuwe energie en standpunten aandragen waardoor de discussie verder uitgediept kan worden. Boek daarom altijd u debatleider bij Quality Bookings. Wij hebben een zeer intensieve samenwerking met onze debatleiders en kunnen u professionaliteit garanderen.

Voorbespreking met debatleider
Nadat wij u een prachtig voorstel hebben gestuurd met de keuze uit verschillende debatleiders en u een definitieve boeking heeft geplaatst, plannen wij een afspraak in met u en de debatleider. In dit gesprek kunt u de debatleider van uw keuze volledig briefen. U kunt aangeven wat de doelstellingen zijn en hoe u de structuur van het gesprek wilt vormgeven. Welke onderwerpen de debatleider eventueel moet ontwijken of juist extra moet benadrukken zijn allemaal thema’s waar in een persoonlijke voorbespreking over gesproken kan worden.

Bekende debatleider van tv of radio
U zoekt voor uw onderwerp een vooraanstaande persoonlijkheid in Nederland en u wilt daarvoor een bekende debatleider vinden. Wij bemiddelen tussen bijna elke debatleider in Nederland en helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste bekende debatleider voor uw bedrijf. Zo kunt u bijvoorbeeld een bekende Nederlander van tv inhuren die perfect bij uw onderwerp en doelgroep aansluit.

Wat kost een debatleider?
De prijs voor een debatleider wordt bepaald door de volgende elementen: tijdsduur debat, voorbereidingstijd, bekendheid debatleider, locatie en reistijd. Wij maken altijd aan de hand van uw budget een passend voorstel. Twijfel niet langer en laat Quality Bookings u verrassen met ons unieke aanbod.