20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Dagvoorzitter voor uw congres
31 mei 2013

Dagvoorzitter voor uw congres

Een dagvoorzitter voor uw congres: dan gaat u natuurlijk niet voor de eerste, de beste. U wilt immers dat uw congres het hoogtepunt van het jaar wordt, voor al uw bezoekers en relaties. Een dagvoorzitter speelt daarin een belangrijke rol; die zorgt er immers voor dat alles in goede banen wordt geleid.

Wij helpen u graag met het vinden van een geschikte voorzitter voor uw congres. Bij Quality Bookings hebben we het meest verrassende en inspirerende aanbod in dagvoorzitters in Nederland. En: er zit er ook zeker eentje bij die perfect aansluit op uw congres.

Zorgvuldige selectie

Bij de selectie van een dagvoorzitter voor uw congres kijken we natuurlijk niet alleen naar beschikbaarheid. Wat u met uw bedrijf wilt uitstralen, uw doelstellingen voor het congres en uw doelgroep zijn veel belangrijker. En uw budget natuurlijk. In onze selectie houden we altijd rekening met al deze facturen, zodat we u een passende aanbieding kunnen doen.

De kosten voor een front person voor uw event hangen enigszins af van de duur, de reisafstand én de populariteit van de dagvoorzitter. Voor een bekende voorzitter betaalt u in de regel wat meer dan voor een professionele, maar onbekende dagvoorzitter. Uiteraard kunnen we hierin ook rekening houden met uw wensen.

Verschillende typen voorzitters

Zoals u ongetwijfeld weet, is een goede dagvoorzitter onmisbaar voor uw congres. De dagvoorzitter kondigt de verschillende programmaonderdelen aan en zorgt ervoor dat de overkoepelende boodschap die u wilt overbrengen helder is. Zo kunt u er als organisator zeker van zijn dat alles helemaal op rolletjes loopt.

Nu zijn er natuurlijk verschillende soorten dagvoorzitters. U kunt bijvoorbeeld gaan voor een ’traditionele’ gespecialiseerde dagvoorzitter, maar ook een presentator of presentatrice, een interviewer of een gespreksleider kan een goede optie zijn. Weet u niet welk type voorzitter het beste aansluit bij uw congres? We helpen u graag met het maken van de keuze.

 Alle toppers op een rijtje

Het grote voordeel van werken met Quality Bookings is dat u via ons toegang hebt tot de belangrijkste toppers in het vak. Zo worden bijvoorbeeld mensen als Gijs Nillessen en Art Rooijakkers regelmatig geboekt via ons bedrijf. Ook de populaire Clairy Polak, Inge Diepman en Astrid Joosten kunnen via Quality Bookings voor u aan de slag.

Heeft u geen voorkeur, maar wilt u gewoon de persoon die het beste bij uw congres past? Neem dan contact op met Quality Bookings. Aan de hand van uw doelgroep, wensen, eisen en budget zorgen wij voor een passend voorstel op maat. We zijn ervan overtuigd dat we kunnen zorgen voor een fantastische match!

Neem contact op voor beschikbaarheid en boekingen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, beschikbaarheid of direct een boeking doorgeven? Dan kan dat via het contactformulier op de website, door te mailen naar info@quality-bookings.nl of door telefonisch contact op te nemen via 036 – 848 11 21. Onze specialisten helpen u graag verder!