Geert Verlind is een bouweconoom die het verband legt tussen leefbaarheid, gezondheid, welzijn en duurzaam bouwen. In die hoedanigheid adviseert hij bedrijven en overheden. U kunt Geert Verlind inhuren als spreker.

Leefbaarheid
Verlind is eigenaar van Cagerito, een bedrijf dat zich bezighoudt met duurzaamheidsvraagstukken. Daarbij houdt Verlind rekening met leefbaarheid, gezondheid, veiligheid en geborgenheid. Daarnaast kijkt hij naar economische continuïteit, maar ook naar ecologie en milieu. Daarbij streeft hij ernaar een evenwicht te creëren tussen deze verschillende invalshoeken

Voor ondernemers betekent dat continuïteit met een gezond winstperspectief, maar ook aandacht voor de directe omgeving het milieu en andere maatschappelijke belangen.

Voor particulieren houdt dit in dat er een balans gevonden moet worden tussen persoonlijk welzijn, commerciële werkzaamheden en maatschappelijke activiteiten.

Advies
Verlind adviseert in zijn hoedanigheid als bouweconoom overheden en bedrijven. Hij licht organisaties door, op gebied van duurzaamheid en innovatie. Ook houdt hij zich bezig met de reorganisatie van bedrijven die zich bezighouden met duurzaamheid.

U kunt Geert Verlind boeken als spreker en alles te weten komen over bouwen, duurzaamheid en innovatie. Neem voor meer informatie en boekingen contact met ons op.

 

Geert Verlind spreekt graag over:

Geert Verlind boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Geert Verlind. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21