20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Geert Verlind

Geert Verlind als spreker boeken

Bent u op zoek naar een inspirerende spreker die expertise combineert met een passie voor duurzaamheid? Dan is Geert Verlind uw ideale keuze. Als een veteraan in de wereld van duurzaam bouwen en verbouwen, biedt Geert inzichten die uw evenement zullen verrijken. Op deze pagina, ontdekt u waarom Geert Verlind de perfecte spreker is voor uw evenement en krijgt u een voorproefje van de thema’s die hij behandelt.

Geert Verlind

Duurzaam bouwen en verbouwen

Over duurzaam bouwen en verbouwen

Duurzaam bouwen en verbouwen is een cruciaal onderwerp in onze snel veranderende wereld. Geert Verlind, met zijn diepgaande kennis van milieugeografie en economie, biedt unieke perspectieven op dit gebied. Zijn lezingen omvatten een breed scala aan onderwerpen: van “The Natural Step” tot “Cradle to Cradle”, en van “van het gas af” tot circulariteit. Kiezen voor een lezing van Geert betekent kiezen voor een verhelderend inzicht in de nieuwste duurzame innovaties en implementaties in diverse sectoren.

Geert Verlind inhuren voor een lezing

Het boeken van Geert Verlind voor uw evenement is een eenvoudig en gestroomlijnd proces, ontworpen om alle eventuele drempels weg te nemen. Ons team bij Quality Bookings begeleidt u door elke stap, van het eerste contact tot de uiteindelijke realisatie van de lezing. Met onze all-inclusive tarieven, 24-uurs offerte service en uitgebreide ondersteuning, zorgen we voor een naadloze ervaring.

Biografie van Geert Verlind

Geert Verlind is een naam die synoniem staat voor duurzaamheid en innovatie in de bouwsector. Zijn reis begon in 1979, toen zijn interesse in klimaat en geologie hem naar de studie van milieugeografie leidde. Na het toevoegen van economie aan zijn expertise, positioneerde Geert zich uniek in de wereld van duurzaam bouwen.

Zijn carrière omvat een indrukwekkend portfolio van meer dan 650 projecten in duurzaam bouwen. Deze ervaring stelt Geert in staat om rijke, boeiende lezingen te geven, waarbij hij zowel commerciële bedrijven als non-profitorganisaties en overheidsinstellingen helpt hun activiteiten te verduurzamen.

Als spreker staat Geert bekend om zijn vermogen om complexe onderwerpen op een toegankelijke en boeiende manier te presenteren. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend, aangezien hij zijn enthousiasme en kennis overbrengt op zijn publiek.

Zijn expertise strekt zich uit over het gehele spectrum van duurzaam bouwen. Van het aanpakken van praktische vraagstukken zoals de transitie van gas naar duurzamere energiebronnen tot het verkennen van baanbrekende concepten zoals circulariteit, Geert biedt een schat aan kennis. Hij belicht ook internationaal erkende duurzaamheidsmodellen zoals The Natural Step en Cradle to Cradle, waarmee hij aantoont hoe deze concepten kunnen worden toegepast in real-world scenario’s.

Geert’s benadering van duurzaam bouwen is holistisch. Hij erkent de noodzaak van een evenwicht tussen economische haalbaarheid en ecologische verantwoordelijkheid. Deze balans is cruciaal in zijn lezingen, waar hij de nadruk legt op duurzame innovaties die niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook economisch voordelig.

Zijn ervaring met een breed scala aan projecten, van kleine lokale initiatieven tot grootschalige overheidsprogramma’s, maakt hem een veelzijdige spreker. Hij kan zich aanpassen aan verschillende soorten publiek, van technische professionals tot leken die geïnteresseerd zijn in duurzaamheid.

Als u Geert Verlind boekt als spreker, krijgt u niet alleen een expert in duurzaam bouwen, maar ook een ervaren discussieleider en dagvoorzitter. Zijn vermogen om levendige discussies te faciliteren en complexe onderwerpen op een begrijpelijke manier te presenteren, maakt hem een waardevolle toevoeging aan elk evenement.

Geert’s lezingen zijn meer dan alleen presentaties; ze zijn interactieve ervaringen die deelnemers uitnodigen om deel te nemen aan de dialoog over duurzaamheid. Met zijn uitgebreide kennis en ervaring kan hij vragen beantwoorden en inzichten bieden die verder gaan dan de oppervlakkige behandeling van het onderwerp.

Bovenal is Geert een inspirerende figuur. Zijn passie voor duurzaamheid en zijn toewijding om positieve veranderingen teweeg te brengen, zijn aanstekelijk. Hij motiveert zijn publiek om na te denken over hun eigen rol in het streven naar een duurzamere toekomst.

Het boeken van Geert Verlind via Quality Bookings betekent kiezen voor een spreker die niet alleen een expert is in zijn vakgebied, maar ook iemand die uw evenement naar een hoger niveau tilt. Met onze 20 jaar expertise, all-inclusive tarieven, snelle offerte service, uitgebreide support en tevredenheidsgarantie, zorgen wij ervoor dat uw ervaring met ons en met Geert Verlind niets minder dan uitstekend is.

Wacht niet langer om Geert Verlind te boeken voor uw volgende evenement. Neem vandaag nog contact op met ons team om meer te weten te komen over de mogelijkheden en om uw boeking te starten. Laat Geert Verlind u en uw publiek inspireren met zijn unieke inzichten in duurzaam bouwen en verbouwen.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Onderwerpen
Talen

Reviews over Geert Verlind

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Geert Verlind inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Geert Verlind
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers