20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Bastiaan Ragas

Bastiaan Ragas als spreker boeken

Op zoek naar een veelzijdige, dynamische spreker die uw evenement naar een hoger niveau tilt? Overweeg dan Bastiaan Ragas, een naam die synoniem staat voor veelzijdigheid en charisma. Bastiaan, een ervaren zanger, acteur, presentator en schrijver, brengt een unieke mix van talent en ervaring naar uw podium. Deze pagina onthult wat Bastiaan te bieden heeft, de onderwerpen waarover hij spreekt, en hoe u hem kunt boeken voor uw volgende evenement.

Bastiaan Ragas

Presentator

Bent u op zoek naar een inspirerende en veelzijdige spreker voor uw evenement? Dan is Bastiaan Ragas dé keuze voor u. Met zijn rijke ervaring als zanger, acteur, presentator, en schrijver, brengt Bastiaan een unieke mix van entertainment en diepgang naar uw podium. Op deze pagina ontdekt u alles over wat Bastiaan te bieden heeft en waarom hij de perfecte aanvulling is op uw evenement.

Over maatschappelijke en sociale thema’s

Bastiaan Ragas is niet alleen een begenadigd entertainer, maar ook een expert op het gebied van maatschappelijke en sociale thema’s. Hij weet als geen ander hoe hij belangrijke onderwerpen zoals relatiedynamiek, ouderlijke uitdagingen en persoonlijke ontwikkeling op een boeiende manier kan presenteren. Zijn lezingen zijn een mix van persoonlijke ervaringen, professionele inzichten en interactieve elementen, waardoor ze niet alleen informatief maar ook uiterst boeiend zijn.

Bastiaan Ragas inhuren voor een lezing

Het boeken van Bastiaan Ragas voor uw evenement is een gestroomlijnd en eenvoudig proces. Ons team bij Quality Bookings staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap, van de eerste aanvraag tot aan de dag van het evenement. We zorgen voor een soepele ervaring, zodat u zich kunt concentreren op het succes van uw evenement.

Biografie van Bastiaan Ragas

Bastiaan “Bas” Johannes Ragas, geboren op 30 juni 1971 in Lisse, Nederland, is een veelzijdige kunstenaar met een rijke carrière in muziek, acteren, presenteren en schrijven. Zijn jeugd bracht hij door in een katholiek gezin, waar hij al vroeg zijn liefde voor muziek ontdekte. Naast piano- en gitaarlessen, had hij een eigen bandje op de middelbare school en reisde rond met Up With People. Zijn doorbraak kwam met de boyband Caught in the Act, die met meer dan 15 miljoen verkochte platen internationaal succes boekte.

Na de band, lanceerde Bastiaan in 2000 zijn eerste soloalbum ‘Tomorrow is Looking Good’. Zijn muzikale talent bracht hem ook succes in theater, waar hij hoofdrollen speelde in producties zoals ‘Aida’ en ‘3 Musketiers’. Ook op televisie liet hij zijn sporen na met rollen in series als ‘Gooische Vrouwen’ en ‘All Stars’, en als presentator van diverse programma’s. Bastiaan’s veelzijdigheid bleek ook uit zijn deelname aan dansprogramma’s en zijn werk als voice-over voor meerdere televisieprogramma’s en Radio 2.

Zijn theatrale en schrijvende vaardigheden kwamen samen in zijn eigen theaterproductiebedrijf, De Rode Boksbal, dat maatschappelijke thema’s in het theater brengt. Daarnaast richtte hij samen met Henrike van Engelenburg Gouden Lijn Theater op, waarmee hij diverse producties produceerde.

In recentere jaren heeft Bastiaan zijn veelzijdigheid verder uitgebreid. Hij was te zien in diverse televisieprogramma’s, waaronder ‘De Verraders Halloween’ en ‘DNA Singers’. Ook heeft hij een column bij de Telegraaf/Vrouw en stond hij op het toneel met producties zoals ‘In Gods naam’.

Zijn reis door het leven en de kunsten maakt Bastiaan Ragas tot een uitzonderlijk boeiende spreker, wiens ervaringen en inzichten een verrijking zijn voor elk evenement.

Met deze diepgaande kijk op het leven en de carrière van Bastiaan Ragas, willen we u inspireren om deze getalenteerde en charismatische spreker te boeken voor uw volgende evenement. Zijn vermogen om verhalen te vertellen en publiek te boeien, gecombineerd met zijn expertise op diverse gebieden, maken hem tot een niet te missen toevoeging aan uw programma. Wacht niet langer en neem contact op met Quality Bookings voor een onvergetelijke ervaring met Bastiaan Ragas!

Onderwerpen
Te boeken als
Dagvoorzitter, Presentator, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Bastiaan Ragas

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Bastiaan Ragas inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Bastiaan Ragas
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers