Info & boekingen

Wat kost een spreker?

11 augustus 2014, door Robert de Vries

Het inhuren van een spreker is tegenwoordig steeds populairder bij organisatoren van congressen, seminar en andere zakelijke evenementen. Logisch. Een spreker inspireert en motiveert. Ze bekijken de wereld op een andere wijze. Zij belichten problemen, stagnaties en ondernemen vanuit een andere invalshoek.

Bij Quality Bookings zijn we gespecialiseerd in het vinden van de beste professionals voor elk evenement. Of het nu gaat om een congres of een besloten personeelsbijeenkomst. We kijken naar uw doelstelling, uw thema en natuurlijk ook uw budget. Want wat kost zo’n spreker eigenlijk? En waarom kost het dat bedrag?

De ideale spreker levert meer op dan hij/zij kost

Wat het huren van een spreker kost, hangt af van een aantal factoren:

Tijdsduurhoe lang duurt het evenement en hoe lang moet de expert aanwezig zijn?
Voorbereidingstijdwelke voorbereiding is nodig en hoeveel tijd kost dit?
Locatieis dit in de buurt?
Reistijdmoet de spreker zelf ergens naartoe reizen?
Bekendheid / populariteitdes te bekender de persoon, des te hoger de gage

Dit zijn de meest bepaalde factoren waarop de prijs van een spreker wordt gebaseerd. Bij Quality Bookings kunt u speakers boeken vanaf 1500 euro. Alle sprekers en dagvoorzitters zijn professioneel en betrouwbaar. Want: wij vinden het natuurlijk wel belangrijk dat uw spreker uiteindelijk meer oplevert dan kost. Of dat nu in directe omzet is, of bijvoorbeeld in de vorm van klantenbehoud of waardering van uw klanten.

Jarenlange ervaring in het vak

Voor het vinden van een goede speaker, tegen een betaalbaar tarief, bent u bij Quality Bookings aan het juiste adres. Wij verzorgen al jaren de bemiddeling tussen opdrachtgever en speaker en doen dat met veel succes. Onze professionals werden bijvoorbeeld al geboekt door bedrijven als IKEA, De Telegraaf, Bol.com en Bataviastad. Ook spraken ze al voor het Ministerie van Infrastructuur en Milieu.

En net zoals wij goed zijn in het vinden van de juiste persoon voor de klus, zijn onze sprekers goed in wat zij doen: de inhoudelijke behandeling van het onderwerp, invulling geven aan een (dag)voorzitterschap, uw evenement presenteren en indruk maken bij het publiek. Wij nemen alleen de beste experts op in ons bestand!

Offerte aanvragen bij Quality Bookings

Wilt u weten wat een presentator kost voor uw evenement en doelgroep? Neem contact op met ons sprekersbureau voor de mogelijkheden en wij maken geheel vrijblijvend een passende offerte. Onze specialisten gaan direct aan de slag met uw aanvraag en sturen u binnen korte tijd een offerte op maat toe.

Om uw aanvraag zo goed mogelijk te kunnen behandelen, is het handig als we weten wat precies uw doelstelling is voor het evenement. Wilt u nieuwe klanten trekken? Wilt u uw oude klanten inspireren en motiveren? Wilt u iets bijzonders doen voor uw personeel? Laat het ons weten in uw aanvraag, zodat wij kunnen zorgen voor een passend voorstel dat hierop aansluit.