20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
TV presentator: onmisbaar op uw evenement
22 juli 2011

TV presentator: onmisbaar op uw evenement

Bij het organiseren van een evenement is het altijd handig om een tv presentator in te huren. Deze geeft gezicht aan uw event en trekt meer traffic naar uw bijeenkomst. Maar welke tv presentator past het beste bij uw feest of evenement? De persoonlijkheid moet passen bij uw doelgroep, soort evenement en natuurlijk bij uw bedrijf.

Quality Bookings helpt u bij het uitzoeken van de juiste performer. Wij hebben ruime ervaring met het boeken van bekende Nederlanders en andere indrukwekkende sprekers. Een tv presentator die u boekt via Quality Bookings, geeft uw evenement extra cachet en levert hiermee ook een meerwaarde voor uw gasten.

Wat kost het inhuren van een tv presentator?

De kosten van het inhuren van een spreker hangen af van de populariteit van desbetreffende professional, maar ook van bijvoorbeeld de reistijd en het aantal uren dat u de speaker wilt boeken. Kiest u voor één van de sterren van dit moment? Dan liggen de kosten misschien iets hoger, maar kunt u ook rekenen op extra veel impact.

Bij ons krijgt u in ieder geval een overzichtelijke, duidelijke offerte, binnen 24 uur. Zo weet u precies hoe het kostenplaatje eruit gaat zien. Overigens spreken we zelf liever van een investering; het inhuren van de juiste presentator voor uw evenement betaalt zich zéker terug. In een toenemend aantal bezoekers én in de toegevoegde waarde die u aan uw gasten kunt leveren.

Meer mogelijkheden

Naast het inhuren van een tv presentator, kunt u bij ons ook terecht voor verschillende andere sprekers en dagvoorzitters. Misschien gaat uw voorkeur wel uit naar een journalist of een zeer herkenbare anchorman. Ook zijn bij ons diverse radiopresentatoren aangesloten.

Of u nu gaat voor iemand die de programmaonderdelen met elkaar kan verbinden, iemand die zorgt voor een vleugje humor, vakinhoudelijke kennis of een combinatie daarvan; onze sprekers zullen u zeker niet teleurstellen. Ook met alleen een vaag idee kunt u bij ons terecht; wij doen u dan op basis van uw wensen en eisen een passend voorstel.

Online een tv presentator boeken

Wij hebben op onze website een selectie tv presentatoren staan. Zit hier wat voor u tussen? Dan regelen wij graag de boeking voor u. Wilt u een presentator boeken die niet op de website staat? Wij hebben een intensieve samenwerking met vrijwel alle hoog aangeschreven tv presentatoren in Nederland en helpen u graag aan de professional van uw keuze.

En natuurlijk krijgt u vooraf altijd een offerte op maat, met daarin meer informatie over de kosten en beschikbaarheid. We adviseren u wel: boek snel, want de agenda’s van onze toppers lopen snel vol!