TV presentator

22 juli 2011, door Otto de Vries

Binnenkort een evenement en u wilt een tv presentator inhuren?

Wij werken als artiesten- en adviesbureau landelijk en maken altijd binnen 24 uur een offerte op maat.

Bel 036 848 11 21 of klik hier om online een tv presentator te boeken.

TV presentator
Bij het organiseren van een evenement is het altijd handig om een tv presentator in te huren. Deze geeft gezicht aan je evenement en trekt meer traffic naar je event. Maar welke tv presentator past het beste bij uw feest of evenement? De tv presentator moet passen bij uw doelgroep, soort evenement en natuurlijk bij uw bedrijf. Quality Bookings helpt u bij het uitzoeken van de juiste tv presentator. Wij hebben ruime ervaring met het boeken van bekenden en onbekende artiesten.

Wat kost het inhuren van een tv presentator?
De prijs voor een tv presentator hangt af van de populariteit van de presentator. Is de presentator al weer wat jaren van tv af? Dan zal de prijs een stuk goedkoper zijn dan de presentatoren die momenteel nog regelmatig op tv te zien zijn. de prijs hangt ook af van de het aantal uren dat u de tv presentator wilt boeken. Reistijd en voorbereiding tellen ook mee in het opstellen van een offerte.

Online een tv presentator boeken
Wij hebben op onze website een kleine selectie tv presentatoren staan. Zit hier wat voor uw tussen? Dan regelen wij graag de boeking voor u. Wilt u een presentator boeken die niet op de website staat? Wij hebben een intensieve samenwerking met alle tv presentatoren van Nederland en wij helpen u graag aan de presentator van uw keuze.

Van ons artiestenbureau krijgt u altijd een offerte op maat voordat u een definitieve boeking maakt.