20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
TV kok inhuren
2 oktober 2017

TV kok inhuren

Kookprogramma’s uit binnen- en buitenland halen hoge kijkcijfers en culinaire bloggers en vloggers mogen rekenen op duizenden volgers. Koken is hot. Denk alleen al aan de populariteit van de tv-hit Heel Holland Bakt. Gezien de enorme aandacht die uitgaat naar alles wat met koken te maken heeft, is een TV kok inhuren voor uw evenement een garantie op succes.

Ook u kunt een TV kok inhuren

Wilt u een TV kok inhuren? Als spreker, presentator of voor een aantrekkelijke kookpresentatie ter onderbreking van uw congres, seminar of pr-evenement? De culinaire topsprekers die het verschil maken, vindt u bij Quality Bookings. Als ervaren en betrouwbaar sprekersbureau wijzen wij u graag de weg in de wereld van de culinaire iconen en leggen wij rechtstreeks contact met de TV kok die u wilt boeken.

Iedere TV kok die zich door Quality Bookings laat vertegenwoordigen, heeft ervaring met optredens in de bedrijfssfeer. Als spreker neemt hij of zij uw gasten niet alleen mee in de wereld van de gastronomie, maar bijvoorbeeld ook in de dynamiek van ondernemerschap, teambuilding, presteren, marketing en branding. Passie gegarandeerd! Koken is topsport en bedrijven die een TV kok inhuren doen dat om hun publiek in vuur en vlam te zetten. Alles wat met koken en eten te maken heeft, is bij uitstek een thema dat een breed publiek boeit en inspireert.

Een topkok inhuren die past bij uw evenement en doelstellingen

Stel, u wilt inderdaad een topkok inhuren. Waar moet u dan aan denken? De belangrijkste vraag is: waarvóór wilt u uw TV kok boeken? Gaan uw gedachten uit naar een culinaire lezing? Of gaat het u om een kookdemonstratie of culinaire workshop tijdens een bedrijfsfeest? Bespreek uw wensen met het Quality Bookings team en u krijgt een advies op maat.

Als u voor het evenement dat u organiseert op welke wijze dan ook streeft naar een culinaire belevenis, dan bestaan er uiteraard meer mogelijkheden dan een TV kok inhuren. U kunt ook denken aan culinaire journalisten, vinologen, auteurs van kookboeken, bekende vloggers, gezond-eten-goeroes, enzovoorts. U kunt iedere spreker, presentator of dagvoorzitter van uw keuze noeken bij Quality Bookings.

Wat kost een TV kok inhuren?

Daar bestaat geen kant en klaar antwoord op. Wilt u een TV kok inhuren, dan hangt de prijs af van vele factoren. Zoals er kwaliteitsverschillen bestaan tussen dineren in een vriendelijke bistro of gerenommeerd sterrenrestaurants, zo bestaan er tariefverschillen tussen de culinaire sprekers die wij mogen vertegenwoordigen. Iedere spreker, presentator of dagvoorzitter heeft zijn eigen ‘prijskaartje’, maar wie u ook kiest, bij Quality Bookings kunt u rekenen op een correcte prijs en solide afspraken.

Wij hebben ons website zo voor u ingericht, dan u moeiteloos uw eigen voorselectie kunt maken. Bij iedere culinaire spreker vindt u korte en krachtige informatie, zodat u zich een idee kunt vormen van wat u mag verwachten. Die informatie vullen wij met plezier persoonlijk voor u aan, waarbij wij ook de ervaringen van andere klanten met u delen. Aarzel niet en neem contact op met ons Quality Bookings team.