Topspreker

31 mei 2013, door Otto de Vries

Een topspreker inhuren, wie wil dat niet? Een professionele topspreker geeft een bijzondere status aan uw congres, evenement of bedrijfsfeest, heeft een positieve invloed op de deelnemersaantallen, en zorgt ervoor dat uw relaties nog lang over uw bijeenkomst en organisatie zullen napraten. Investeren in een topspreker is altijd lonend.

Hamvraag: wat is een topspreker?

Een wezenlijke vraag, inderdaad: wat is een topspreker? En wat is een toppresentator of wie is de topper onder de persoonlijkheden die u kunt boeken als dagvoorzitter? Op de eerste plaats is een topspreker een echte professional die op zijn best is op het podium of achter het spreekgestoelte, die thuis is of zich verdiept heeft in de materie van de voordracht en die met de juiste uitstraling en passie uw publiek weet te boeien.

Iedere gastspreker, presentator en dagvoorzitter die u bij Quality Bookings kunt inhuren, biedt die professionaliteit. Niet voor niets geven onze klanten aan dat de gastsprekers en entertainers die ze via ons sprekersbureau inhuren de verwachtingen volledig waarmaken en vaak overtreffen. Daar zijn we trots op en daar zetten we ons voor in.

Bepaal zelf wie voor ú een topspreker is

De vraag wie een echte topperformer is, kent echter meer aspecten. De vraag zou eigenlijk moeten luiden: wie is de ideale gastspreker voor uw organisatie en voor de doelstellingen van het congres of evenement dat u organiseert. Daarom een paar tips:

  • Stel allereerst voor uzelf vast wat de doelgroep is voor uw evenement
  • Bepaal of daar een formele of juist een wat informelere sfeer bij past
  • Wilt u uw gasten inhoudelijke verdieping bieden, ga dan na welke deskundigen aantoonbaar thuis zijn in een gespecialiseerd onderwerp
  • Kies altijd een spreker of presentator die past bij het imago van uw organisatie of bijeenkomsten
  • Ga niet alleen af op bekende namen, maar ook op inhoudelijke kwaliteiten

Voor iedere spreker een offerte op maat

Een excellente woordvoerder kan een drukbezette CEO zijn, een veel gevraagde oud-voetballer of topcoureur, of een charismatische tv-persoonlijkheid of presentator. Tussen alle gastsprekers en entertainers zitten altijd toppers die iedereen wil boeken. Het ligt voor de hand dat deze populaire sprekers iets duurder zijn dan gemiddeld, maar dat hoeft niet per se. De kosten van een topspreker hangen van diverse factoren af.

Wij hebben rechtstreeks contact met ons gastsprekers, presentatoren en dagvoorzitters. Daardoor kunnen wij u direct vertellen wie beschikbaar is en past bij uw budget. Is een spreker op de datum van uw evenement bezet, dan dragen wij vanuit onze ervaring en kennis gelijkwaardige alternatieven aan en brengen wij een passende offerte uit voor het inhuren van de topspreker van uw keuze.

Uw topspreker boeken

Ons Quality Bookings team zit klaar voor een deskundig advies voor het inhuren van de juiste gastspreker, host, presentator of dagvoorzitter voor uw evenement. Want de professional die u inhuurt, is op de eerste plaats een topper als hij of zij past bij uw doelstellingen, de juiste passie en sfeer inbrengt en uw gasten tot het laatste moment weet te boeien. Dát is de gastspreker die wij graag voor u boeken.