20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Tips voor het inzetten van sprekers in 2023
9 december 2022

Tips voor het inzetten van sprekers in 2023

  1. Bepaal je doelgroep en de boodschap die je wilt overbrengen. Dit is de basis voor het vinden van de juiste spreker die past bij jouw evenement en doelstellingen.
  2. Zoek naar sprekers die ervaring hebben in het onderwerp dat jij wilt bespreken en die aansluiten bij de doelgroep. Bekijk hun track record en lees reviews van andere opdrachtgevers om te bepalen of ze geschikt zijn.
  3. Maak duidelijke afspraken over de inhoud en duur van de presentatie en zorg voor voldoende tijd om de spreker te briefen over jouw doelstellingen en verwachtingen.
  4. Zorg voor goede technische faciliteiten en ondersteuning, zodat de spreker zich kan concentreren op het geven van een goede presentatie.
  5. Laat de spreker weten wat je verwacht van de presentatie en geef feedback na afloop om de kwaliteit van de presentatie te verbeteren.
  6. Zorg voor een goede ontvangst en begeleiding van de spreker, zodat ze zich welkom voelen en zich op hun gemak voelen tijdens het evenement.
  7. Bedenk hoe je de presentatie kunt opnemen en verspreiden, zodat je het maximale rendement uit de presentatie haalt. Dit kan door middel van foto’s, video’s en social media-updates.
  8. Bedenk ook hoe je de spreker na het evenement kunt blijven ondersteunen en benutten, bijvoorbeeld door samen te werken aan een blog of een e-book.