20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Boek een inspirerende spreker voor uw symposium
31 mei 2013

Boek een inspirerende spreker voor uw symposium

Er zijn wel duizenden sprekers in Nederland die u kunt boeken voor uw symposium. Maar welke gastspreker past nou het beste bij uw thematiek, doelgroep en bedrijfsuitstraling? En wie kan uw publiek echt inspireren? Een succesvol symposium valt of staat met een goede spreker.

Quality Bookings helpt u graag met het vinden van zo’n inspirerende spreker voor uw symposium. Met meer dan 10 jaar ervaring in het vakgebied, vinden wij altijd een persoonlijkheid die naadloos aansluit op uw evenement. En in veel gevallen lukt dat zelfs al binnen 24 uur! Dat geldt niet alleen voor onze sprekers, maar ook voor de dagvoorzitters in ons aanbod.

Alleen professionele sprekers

We vinden het belangrijk dat de spreker die wij aandragen uw symposium ook daadwerkelijk verrijkt. Een spreker of dagvoorzitter die zo saai is, dat het publiek niet kan wachten tot het weer weg mag, is wat ons betreft geen optie. Daarom werken wij alleen samen met persoonlijkheden die de zaal van de eerste tot de laatste seconde kunnen boeien.

Bij ons boekingsbureau bent u verzekerd van professionele sprekers die niet alleen vakinhoudelijk sterk zijn, maar ook weten hoe ze hun kennis moeten presenteren. Ze kunnen uw publiek als geen ander betrekken bij het onderwerp en zorgen ervoor dat uw gasten geïnspireerd en enthousiast weer naar huis gaan.

Verschillende soorten sprekers

Door de jaren heen hebben wij een band opgebouwd met charismatische experts in verschillende sectoren, van big data tot bitcoin & blockchain en van leiderschap tot reizen en avontuur. Uiteraard werken we alleen samen met door de wol geverfde sprekers die over de kwaliteiten beschikken die nodig zijn om een grote groep toe te spreken.

Al onze sprekers hebben jarenlange ervaring met spreken en een passie voor het vak. Kortom; boek voor uw symposium een spreker via Quality Bookings en u kunt erop rekenen dat de dag een groot succes wordt. Wilt u eerst een indruk krijgen van ons aanbod? Bekijk dan onze interviews op Quality Bookings TV eens!

Wij werken mee aan het succes van uw symposium

Quality Bookings is opgericht door Robert en Otto de Vries. Vader en zoon delen een passie voor entertainment en theater en hebben een neus voor nieuw sprekerstalent. Zo lukt het ons keer op keer om onze klanten te voorzien van de meest inspirerende, opvallende en nieuwste inspirators.

Direct een spreker voor uw symposium inhuren? Neem vandaag nog contact met ons op via 036 848 11 21 of stuur een e-mail naar info@quality-bookings.nl. Onze accountmanagers informeren u graag vrijblijvend over de verschillende mogelijkheden en de kosten. Uiteraard kijken we hierin ook naar uw doelgroep, doelstellingen en budget. Wij zorgen voor een match die aansluit op uw wensen.