20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Een spreker voor uw seminar boeken?
25 mei 2012

Een spreker voor uw seminar boeken?

Het is tijdens een seminar de bedoeling uw gasten te informeren en te inspireren. U wilt dat doen door de juiste spreker in te huren. Maar is elke persoonlijkheid geschikt voor uw evenement? Nee, de spreker moet aansluiten bij uw boodschap, doelgroep en doelstellingen.

Quality Bookings helpt u bij het vinden van de juiste spreker voor uw seminar. Wij zijn al jarenlang actief in het entertainmentvak en hebben een nauwe band opgebouwd met tal van topsprekers. We weten waar hun passie ligt en welke expertise ze in huis hebben. Op die manier kunnen we zorgen voor de ideale match. Wat wilt u vertellen? Wie wilt u bereiken? Wij helpen u erbij.

Alleen professionele sprekers boeken

Stel; u heeft al uw belangrijke relaties uitgenodigd voor een seminar en u wilt hen een informatieve dag aanbieden. U boekt een ‘professional’ via een willekeurig bureau en denkt alles geregeld te hebben. En dan komt de spreker op. Die blijkt communicatief toch niet zo vaardig als gedacht en uw gasten beginnen zich snel te vervelen.

Dat wilt u natuurlijk niet! Hoewel u zelf niet op het podium staat, kan uw reputatie wel degelijk lijden onder een tegenvallende presentatie. En die doet natuurlijk niets voor uw evenement; iemand die ineffectief op het podium is, brengt uw boodschap niet op de juiste manier over.

Gelukkig loopt u dit risico bij Quality Bookings niet. Elke professional die u via ons boekt is gedreven, gepassioneerd en vertelt met enthousiasme. Ook bij ons kunt u rekenen op verrassingen, maar wél alleen aangename!

Wat kost een professional voor uw seminar?

Veel bedrijven zijn in de veronderstelling dat elke professional veel geld vraagt. En dat is soms zeker het geval, maar het hoeft niet altijd. Wij hebben een groot aanbod van sprekers die professioneel en toch betaalbaar zijn. Wilt u een populaire of bekende personality? Dan moet u er rekening mee houden dat de prijs wat hoger uitvalt.

Natuurlijk doen wij er alles aan om de beste spreker te boeken op basis van uw wensen en budget. We begrijpen hoe belangrijk het is om uw gasten van begin tot eind te blijven boeien. Gelukkig beheersen alle sprekers die bij Quality Bookings zijn aangesloten deze kunst!

Cabaretier als spreker voor uw seminar

Geeft u jaarlijks een seminar en wilt u eens wat anders dan een normale spreker? Boek dan een cabaretier. Deze maakt speciaal voor uw bedrijf een komische toespraak die aansluit bij uw boodschap. Een cabaretier kan onderwerpen aansnijden die veel andere sprekers uit de weg zouden gaan. En dankzij de komische insteek blijft uw boodschap beter hangen bij de gasten.

Sportspreker voor uw congres

Tegenwoordig boeken veel organisaties sportsprekers op een seminar. Waarom? Omdat de link tussen sport en het bedrijfsleven heel duidelijk is. Inspiratie, motivatie, doorzettingsvermogen zijn in het bedrijfsleven net zo belangrijk als in de sport. Bij ons bureau hebben wij een zeer gevarieerd en kwalitatief hoog aanbod in sportsprekers.

Van ons artiestenbureau krijgt u altijd een offerte op maat voordat u een definitieve boeking maakt. Neem vandaag nog contact met ons op.