Spreker seminar

25 mei 2012, door Otto de Vries

Binnenkort een seminar en u wilt een spreker boeken?

Wij werken als sprekersbureau landelijk en maken altijd binnen 24 uur een offerte op maat.

Advies voor het boeken van een spreker voor uw seminar
Het is tijdens een seminar de bedoeling uw gasten te informeren en te inspireren. U wilt dat doen door sprekers in te huren voor uw seminar. Maar is elke spreker geschikt voor uw seminar? Nee, de spreker moet aansluiten bij uw boodschap, doelgroep en doelstellingen. Quality Bookings helpt u bij het vinden van de juiste spreker voor uw seminar.

Alleen een professionele spreker voor uw seminar
Stel u heeft al uw belangrijke relaties uitgenodigd voor een seminar en uw wilt deze een informatieve dag aanbieden. U boekt een spreker en zodra hij bezig is komt u erachter dat hij communicatief niet goed onderlegt is en uw gasten al snel begint te vervelen. Dit is oneffectief slecht voor uw reputatie. Boekt daarom altijd uw spreker via Quality Bookings. Elke spreker is gedreven, gepassioneerd en verteld met enthousiasme. Hierdoor staat u nooit voor onaangename verrassingen.

Wat kost het om een spreker te boeken voor uw seminar?
Veel bedrijven zijn in de veronderstelling dat elke spreker erg veel geld vraagt. Dit hoeft echt niet zo te zijn. Wij hebben een groot aanbod sprekers die professioneel maar toch betaalbaar zijn. Wilt u een populaire of bekende spreker boeken? Dan moet u er rekening mee houden dat de prijs wat hoger kan uitvallen.

Cabaretier als spreker voor uw seminar
Geeft u jaarlijks een seminar en wilt nu wel eens wat anders van een normale spreker? Boek dan een cabaretier. Deze maakt speciaal voor uw bedrijf een komische toespraak die aansluit bij uw boodschap. Een cabaretier kan onderwerpen aansnijden die de meeste juist uit de weg zouden gaan en door de komische insteek blijft uw boodschap beter hangen bij de gasten.

Sport spreker voor uw congres
Tegenwoordig boeken veel mensen sporters als spreker op een seminar. Waarom? Omdat de link tussen sport en het bedrijfsleven heel duidelijk is. Er zitten tussen beide veel overeenkomsten. Bij ons bureau hebben wij een zeer gevarieerd en kwalitatief hoog aanbod in: sport sprekers.

Van ons artiestenbureau krijgt u altijd een offerte op maat voordat u een definitieve boeking maakt.