20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Een goede spreker huren doet u zo
7 maart 2011

Een goede spreker huren doet u zo

Om de gasten van uw congres of seminar te inspireren en te motiveren wilt u een spreker huren. Maar welke spreker past het beste bij uw thema, bedrijf en doelgroep? Quality Bookings is een vooraanstaand sprekers- en entertainmentbureau dat u professioneel kan adviseren over de beste speaker voor uw event. Wij maken altijd binnen 24 uur een offerte op maat.

Bij het opstellen van de offerte kijken we natuurlijk niet alleen naar uw budget. We kijken ook naar uw evenement, de boodschap die u wilt uitdragen en uw publiek. Op basis daarvan doen we u graag een vrijblijvend voorstel, voor een speaker die niet alleen aansluit bij uw event, maar ook verrast.

Sprekers huren: de verschillende mogelijkheden

Een goede spreker is het visitekaartje van uw evenement. Des te meer impact de spreker weet te maken, des te meer impact uw event heeft. Daarom kunt u via Quality Bookings de allerbeste sprekers huren. Of het nu gaat om een event dat draait om cybercrime of  ondernemerschap; wij hebben de juiste sprekers voor elk thema.

Weet u niet precies welke speaker u het liefst wilt huren? Ook dan helpen we u graag verder. We zetten onze expertise graag in om voor u een verrassende match te vinden.

Organiseert u bijvoorbeeld een seminar over doorzettingsvermogen en talentontwikkeling? Dan is een sportspreker een hele goede optie. En wilt u juist verschillende standpunten naar voren brengen, dan kunt u wellicht het beste kiezen voor een dagvoorzitter.

Presentatoren en presentatrices

Bestaat uw evenement uit verschillende onderdelen en wilt u graag dat deze op een professionele manier aan elkaar gekoppeld worden? Dan adviseren we het huren van een presentator of presentatrice. Deze wordt het gezicht én de stem van uw bijeenkomst. Het is dus belangrijk om hierin de juiste keuze te maken.

Voor de selectie van de juiste presentator of presentatrice kijken we naar uw wensen, eisen, thema en publiek. U kunt er in ieder geval op rekenen dat we u het neusje van de zalm aanbieden; een vakman of -vrouw die het publiek weet te boeien en beschikt over uitmuntende communicatieve vaardigheden. Wij garanderen: voor u alleen het beste!

Snel een vrijblijvende offerte

Wilt u ook een speaker, dagvoorzitter of presentator huren? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Bel een van onze gedreven medewerkers en wij geven u professioneel advies. We zijn bereikbaar via 036 – 848 11 21. U kunt ons natuurlijk ook mailen op info@quality-bookings.nl.

U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte en meer informatie over het huren, de beschikbaarheid en de tarieven van de gewenste speaker. Met Quality Bookings kunt u dé spreker huren die van uw seminar een succes maakt!