Info & boekingen

Spreker gezocht – én gevonden!

30 december 2009, door Robert de Vries

Organiseer u een seminar of congres en heeft u op internet overal gezocht naar een geschikte spreker? Zoek niet verder. Quality Bookings biedt u de keuze uit het breedste sprekersaanbod in Nederland en helpt u gegarandeerd aan de juiste persoonlijkheid voor uw bijeenkomst.

Het maakt niet uit of u iemand zoekt voor een ochtend, een middag of een avond. Of een dagvoorzitter die in staat is een complete dag op een mooie manier aan elkaar te praten. Ons sprekerskantoor biedt de beste sprekers voor elk evenement waaronder ongetwijfeld ook het uwe. Binnen 24 uur kunnen wij u al voorzien van een vrijblijvende offerte.

Een professionele presentator nodig?

Elke presentator die u bij Quality Bookings boekt, is uiterst professioneel en zal uw gasten van begin tot eind inspireren en motiveren. Een spreker is vaak het gezicht van uw event en bedrijf. Neem daarom geen risico en laat u adviseren door ons ervaren en professionele sprekersbureau.

Quality Bookings helpt jaarlijks honderden bedrijven aan een geschikt visitekaartje voor hun evenement. Hierbij houden wij rekening met budget, bedrijfsimage, doelgroep, aantal bezoekers en onderwerpen.

Want hoewel al onze professionals in staat zijn om prachtige presentaties te geven, is er natuurlijk altijd een optimale match te vinden. En daar helpen wij u graag bij – zeker als u zelf al enige tijd vruchteloos naar een spreker hebt gezocht.

Specialisten in uiteenlopende onderwerpen

Bij Quality Bookings vindt u presentatoren die gespecialiseerd zijn in alle onderwerpen die u zich kunt bedenken. Organiseert u bijvoorbeeld een evenement over cryptocurrency en wilt u graag iemand die meer kan vertellen over Bitcoin en de blockchain? Geen probleem. Bent u bezig met innovatie en wilt u graag een trendwatcher op het podium? Ook daar kunnen we voor zorgen.

Van social influencers tot sportsprekers en van politieke dieren tot specialisten op het gebied van mode en styling: Quality Bookings biedt altijd het neusje van de zalm. Wij vinden voor u de expert die het best matcht met uw organisatie en creëren in nauwe samenspraak met u een opvallende en spannende combinatie. Zo scoort u al vóór de start van uw event punten bij uw bezoekers!

Overal naar sprekers gezocht? Wij regelen het!

Heeft u overal naar sprekers gezocht maar nog geen goede kandidaat kunnen vinden? Bespaar uzelf dan tijd en moeite en neem direct contact op met ons boekingskantoor. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 036 – 848 11 21. U kunt daarnaast ook een e-mail sturen naar info@quality-bookings.nl.

Wilt u eerst een voorproefje van de mogelijkheden? Dan nodigen we u van harte uit om onze toptalenten te bekijken. Filter op budget, onderwerp of thema en laat u verrassen door de talloze mogelijkheden.