20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Spreker voor uw congres boeken
31 mei 2013

Spreker voor uw congres boeken

Binnenkort een congres en u wilt een spreker boeken?

Wij werken als sprekersbureau landelijk en maken altijd binnen 24 uur een offerte op maat.

Advies voor het boeken van een spreker voor uw congres

Er zijn wel duizenden sprekers in Nederland die u kunt boeken voor uw congres. Maar welke past nu het beste bij uw thematiek, doelgroep en bedrijfsuitstraling?

Schakel voor deze zoektocht de professionele vakkennis van Quality Bookings in. Wij hebben 10 jaar ervaring op het gebied van maatwerk concepten voor congressen en vinden altijd en vaak al binnen 24 uur de juiste spreker of dagvoorzitter voor uw congres.

Inspirerende sprekers boeken: van IT tot leiderschap

We kennen het allemaal wel: een spreker die zo saai en langdradig is dat iedereen tijdens het congres in slaap valt of naar huis wil. Hiermee gaat u niet scoren bij uw bezoekers. Maar hoe beoordeelt u nu vooraf of een spreker genoeg kwaliteit heeft om uw gasten te boeien?

Boek de sprekers voor uw congres voortaan via Quality Bookings. Elke persoonlijkheid die u via ons boekt is professioneel, beschikt over minimaal 5 jaar ervaring met spreken en heeft een passie voor het vak.

Onze ervaren dagvoorzitters en sprekers zijn gespecialiseerd in hun vakgebied en geven inspirerende lezingen voor een breed publiek. Van de IT tot de financiële sector en van speeches over leiderschap tot trainingen voor teambuilding; via Quality Bookings is het allemaal mogelijk.

Een spreker of dagvoorzitter inhuren: wat zijn de kosten?

Natuurlijk hanteert elke spreker andere prijzen. De kosten worden onder meer bepaald door een aantal factoren: bekendheid, populariteit, tijdsduur van de lezing, voorbereidingstijd, reistijd en het aantal gasten.

Graag denken wij mee om u binnen het gewenste prijsniveau aan de juiste persoonlijkheid te koppelen. Wij vinden voor vrijwel elk budget een passende oplossing. Bel ons vandaag nog en wij maken een maatwerk offerte voor uw congres.

Cabaretier als spreker voor uw congres

Soms zegt humor meer dan heel veel theorie. Wij hebben een groot aanbod maatwerk cabaretiers die voor uw congres graag een act op maat ontwikkelen. Dat betekent dat uw boodschap op een komische manier onder de aandacht van uw doelgroep wordt gebracht.

U kunt deze sprekers onder meer inzetten als slotact. Dit verzekert u van een geweldig einde van de dag waarna iedereen vol energie weer naar huis gaat. De herinnering aan uw event blijft zo positief en levendig. Ideaal als u volgend jaar weer een nieuwe editie wilt organiseren.

Dagvoorzitter voor uw congres

Een serieus congres wordt natuurlijk in goede banen geleid door een kundig dagvoorzitter. De sprekers in het programma kunnen immers nog zo goed zijn – als de dag rommelig verloopt doet dat veel afbreuk aan de algehele indruk van uw gasten.

In het aanbod van Quality Bookings vindt u ervaren dagvoorzitters die al vele jaren actief zijn als spreker. Velen van hen zijn tijdens uw congres ook inzetbaar als interviewer of discussieleider en koppelen een gezonde portie humor aan de juiste dosis scherpte wanneer nodig.

Sport spreker voor uw congres inhuren

Een bijzondere categorie binnen ons sprekersaanbod is de categorie sportsprekers. Sporters genieten veel aanzien in onze maatschappij en dat heeft uiteenlopende redenen. Zo vergt het onwijs veel passie, doorzettingsvermogen en mentaliteit om de top van de sportwereld te bereiken.

De links met het bedrijfsleven zijn dan ook opvallend. Ook op de hobbelige route naar zakelijk succes spelen mentale wilskracht, discipline en ambitie een belangrijke rol. Het werkt daarom altijd erg motiverend om een bekende sporter in te zetten als spreker tijdens uw congres. U boekt bij ons onder andere de volgende sport sprekers.

Van ons artiestenbureau ontvangt u altijd een offerte op maat voordat u een definitieve boeking plaatst.