Spreker congres

31 mei 2013, door Otto de Vries

Binnenkort een congres en u wilt een spreker boeken?

Wij werken als sprekersbureau landelijk en maken altijd binnen 24 uur een offerte op maat.

Advies voor het boeken van een spreker voor uw congres
Er zijn wel duizenden sprekers in Nederland die u kunt boeken voor uw congres. Maar welke spreker past nou het beste bij uw thematiek, doelgroep en bedrijfsuitstraling? Schakelt u voor deze zoektocht de professionele vakkennis van Quality Bookings in. Wij hebben 10 jaar ervaring op het gebied van maatwerk concepten voor congressen. Wij vinden altijd en vaak al binnen 24 uur de juiste spreker voor uw congres.

Alleen een professionele spreker voor uw congres
We kennen allemaal wel een spreker die zo saai en langdradig is dat iedereen tijdens het congres in slaap valt of naar huis wilt. Hiermee gaat u niet scoren bij uw bezoekers. Maar hoe beoordeelt u nou vooraf of een spreker genoeg kwaliteiten in huis heeft om uw gasten te boeien? Boek altijd de sprekers voor uw congres via Quality Bookings. Elke spreker die u via ons boekt is professioneel, heeft minimaal 5 jaar ervaring met spreken en heeft een passie voor het vak.

Wat kost het om een spreker te boeken voor uw congres?
Elke spreker heeft een andere prijs. Zo wordt de prijs voor een spreker bepaald door een aantal factoren: bekendheid, populariteit, tijdsduur van lezing, voorbereidingstijd, reistijd en aantal gasten. Wij vinden bijna bij elke budget een passende spreker. Bel ons dus vandaag nog en wij maken een maatwerk offerte voor uw congres.

Cabaretier als spreker voor uw congres
Soms zegt humor veel meer dan heel veel theorie. Wij hebben een groot aanbod maatwerk cabaretiers die graag voor uw congres een act op maat maken. Dat wil zeggen dat uw boodschap op een komische manier onder de aandacht van uw doelgroep wordt gebracht. U kunt deze sprekers inzetten als bijvoorbeeld een slotact. Hierdoor gaat iedereen vol energie weer naar huis en blijft uw dag altijd op een positieve manier herinneren.

Sport spreker voor uw congres
Sporters hebben veel aanzien in onze maatschappij. Het vergt onwijs veel passie, doorzettingsvermogen en mentaliteit om de top van de sportwereld te komen. Hierdoor zult u veel links vinden naar het bedrijfsleven. Het werkt daarom altijd erg motiverend om een bekende sporter in te zetten als spreker tijdens uw congres. U boekt bij ons o.a. de volgende sport sprekers.

Van ons artiestenbureau krijgt u altijd een offerte op maat voordat u een definitieve boeking maakt.