20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Quality Bookings partner van Big Improvement Day 2018
4 december 2017

Quality Bookings partner van Big Improvement Day 2018

Quality Bookings is inmiddels partner van vele grote en toonaangevende events in Nederland. Inspiration360, BusinessBoost Live, Exact Live en talloze bedrijfsevents zijn goede voorbeelden hiervan. Vanaf heden mogen wij met trots de Big Improvement Day (BID) toevoegen aan dit rijtje. Hieronder vertellen we meer over dit evenement en het thema van deze editie.

Kennisdeling door vooraanstaande specialisten

De Big Improvement Day vindt ieder jaar plaats op de 3e dinsdag van januari en BID2018 vormt hierop geen uitzondering. Op 16 januari 2018 komen de top van het bedrijfsleven en de rijksoverheid bijeen om nieuwe inzichten met elkaar te delen. Verschillende topsprekers geven acte de présence en delen hun visie over succes en de route daarnaartoe.

Quality Bookings is dan ook bijzonder trots om als partner aan dit mooie event verbonden te zijn. Als sprekersbureau weten we als geen ander hoe groot de impact van kennisdeling in de vorm van sterke lezingen kan zijn. Daar waar specialisten uit verschillende branches elkaar ontmoeten, ontstaan verfrissende ideeën en wordt de basis gelegd voor nieuwe, succesvolle strategieën.

Topsprekers delen hun visie op succes

Het thema van deze editie van de Big Improvement Day is Succes! Een soms ongrijpbaar fenomeen, waarvan de definitie uitermate subjectief is. Tijdens BID2018 geven bijzondere sprekers hun visie op de mate waarin we succes kunnen afdwingen en in hoeverre geluk hierbij een rol speelt. Het gevarieerde dagprogramma wisselt lezingen af met interactieve workshops.

Zoals elk jaar tijdens BID, zijn ook tijdens deze editie weer sprekers van naam en faam uit binnen- en buitenland vertegenwoordigd. Als internationaal topspreker is dit keer Radha Agrawal aan het evenement verbonden. Deze vrouwelijke serial entrepreneur werd enkele jaren geleden nog uitgeroepen tot ‘one of eight women who will change the world’.

Toonaangevend event met toonaangevende sprekers

Doel van BID2018 is niet alleen om nieuwe inzichten op te doen rondom het thema Succes!, maar ook om bezoekers concrete meerwaarde te bieden. De vele inspirerende voorbeelden van sprekers, de opgedane praktijkervaring tijdens de interactieve workshops en de uitgebreide netwerkmogelijkheden zorgen ervoor dat iedereen met minimaal één idee, één actie en één contact huiswaarts keert.

Quality Bookings is trots om als partner verbonden te zijn aan dit event met toonaangevende sprekers. Als hét sprekersbureau in Nederland beschikken wij over het meest gevarieerde aanbod in sprekers en bieden wij hen de beste plekken om te spreken. Dat maakt een partnerschap met BID2018 niet meer dan logisch.

Meer weten over BID2018? Volg het laatste nieuws via www.bigimprovementday.org, de maandelijkse BID update of Twitter.