20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Presentator inhuren?
11 augustus 2014

Presentator inhuren?

Als uw congres, bedrijfsfeest of relatie-evenement uit meerdere programmaonderdelen bestaat, zult u naar alle waarschijnlijkheid een presentator inhuren. Hij of zij is degene die uw gasten toespreekt, uw sprekers introduceert en de verschillende programma-items vlot en deskundig aan elkaar praat. Een goede programmapresentator kan ook de rol van dagvoorzitter op zich nemen.

Wilt u een professionele presentator inhuren?

U wilt kwaliteit, dus wilt u ook een professionele presentator inhuren. Dat kan bij Quality Bookings. U vindt bij ons zowel bekende als minder bekende presentatoren. Veel van de sprekers die wij vertegenwoordigen kunt u ook als presentator inhuren. En afhankelijk van de aard van uw evenement kunt u ervoor kiezen om bijvoorbeeld een topsporter of cabaretier met aantoonbare presentatie- en sprekerstalenten te boeken.

De juiste presentatieprofessional inhuren, luistert nauw. Hij of zij kan uw feest maken of breken. Goed presenteren is niet iedereen gegeven. Het is een kwaliteit die vraagt om inlevingsvermogen, feeling met het publiek en de ambiance, improvisatietalent en – last but not least – een vlotte babbel. De ideale presentator of dagvoorzitter voelt zich thuis op elk podium en geeft uw evenement vaart.

Een presentator inhuren die uw taal spreekt

Bedenk dat de presentator die u voor uw congres of personeelsfeest gaat boeken úw bedrijf vertegenwoordigt. Hij of zij is tijdens het evenement úw visitekaartje. Het is daarom belangrijk dat de presentator die u gaat inhuren:

  • Aansluiting vindt bij het niveau van uw doelgroep
  • Past bij uw onderneming of organisatie en het programma dat u uw gasten voorschotelt
  • Bijdraagt aan de doelstellingen en sfeer van uw evenement

Organiseert u een sportief feest, zoals een teambuilding dag, een competitief sales evenement, of een feestelijke spelavond om uw medewerkers te motiveren? Dan is een topsporter als presentator inhuren een goed idee. Wilt u uw gasten vooral in een ontspannen sfeer entertainen, dan zit u goed met een cabaretier. Een cabaretier inhuren heeft als extra voordeel dat deze tevens zelf een programmaonderdeel voor zijn rekening kan nemen.

Heeft uw evenement op de eerste plaats een zakelijk karakter, dan is het een overweging waard om een gerenommeerde ondernemer of trendwatcher aan uw doelstellingen te koppelen. Wat uw keus ook is, bij Quality Bookings vindt u de vereiste ervaring en passie.

Wat kost een presentator of dagvoorzitter?

De kosten voor het inhuren van een spreker met presenteerkwaliteiten, een beroepspresentator of een dagvoorzitter lopen uiteen. Belangrijke aspecten zijn de bekendheid van degene die u op het oog heeft, de duur en omvang van het evenement, de reistijd en de vereiste voorbereidingstijd. Bespreek uw wensen met ons Quality Bookings team en u krijgt een offerte op maat.

Transparante tarieven, betrouwbare procedures

Quality Bookings is een ervaren partner voor het inhuren van een spreker, presentator of dagvoorzitter. Wij hebben rechtstreeks contact met de professionals die wij vertegenwoordigen, waardoor u altijd een correcte prijs betaalt. Onze tarieven zijn transparant, onze procedures betrouwbaar. U krijgt uitgebreide informatie en een deskundig, op maat gesneden advies, dat bijdraagt aan het succes van uw bedrijfsfeest, congres of evenement.