20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Paul de Munnik kiest voor Quality Bookings
15 oktober 2019

Paul de Munnik kiest voor Quality Bookings

Twintig jaar lang maakte hij furore als helft van het succesvolle cabaret- en muziekduo Acda en De Munnik. Inmiddels timmert Paul de Munnik aan de weg als soloartiest en wordt hij veelvuldig geboekt voor uiteenlopende bedrijfsevenementen en bijeenkomsten. Niet alleen voor puur muzikale optredens, maar ook voor dagvoorzitterschappen in combinatie met muzikale intermezzo’s.

Bekende soloartiest inhuren voor maatwerk optreden

Tijdens zijn lange carrière verzorgt Paul ook zelf en met anderen veel voorstellingen. Zo trekt hij in 2007 samen met Kees Prins en JP den Tex langs de Nederlandse theaterzalen met het liedjesprogramma Op weg naar huis. In het najaar van 2010 volgt Brellando met Fernando Lameirinhas en Riet Muylaert en in 2011 Heimwee naar de hemel met Maarten van Roozendaal.

In 2016 toert Paul langs zeventien kleine intieme zalen met eigen werk en in hetzelfde jaar brengt hij het soloalbum Nieuw uit. In 2018 volgt Goed jaar, waar hij als chansonnier indruk maakt en de show steelt in een gelijknamige theaterversie. Inmiddels is Paul nog altijd als soloartiest actief en boeken veel opdrachtgevers hem voor optredens op uiteenlopende bedrijfsevents.

Muzikale dagvoorzitter boeken voor bedrijfsevent

Een bijzonder specialisme van Paul is het aanbieden van een dagvoorzitterschap in combinatie met een muzikaal intermezzo. Steeds meer bedrijven kiezen voor deze unieke mix van gastheerschap en muzikaliteit en willen de rasentertainer graag inhuren voor een optreden op maat.